Átmeneti megállapodást kötött Brad Pitt és Angelina Jolie

AFP -
Brad Pitt láthatás megállapodás válás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint egy héttel azután, hogy Angelina Jolie mindenki megdöbbenésére beadta a válókeresetet, úgy tűnik, hogy a pár meg tudott egyezni a gyerekek láthatásáról – írja a TMZ.

A gyámügy vetette fel az ideiglenes megállapodás lehetőségét, és dolgozta ki a részleteit. Mindkét félnek erősen ajánlották elfogadását. Az egyezség három hétre szól, és szigorú feltételei vannak.

Jolie a gyerekek teljes fizikai felügyeletét megkapta, nála fognak élni a gyerekek. Pitt láthatási jogot kapott, de ezeket a látogatásokat terapeuta felügyeli majd, akinek joga van engedélyezni vagy megtagadni, hogy Pitt egyedül, felügyelet nélkül is időt tölthessen a gyerekekkel. Ezen felül személyes és családi tanácsadásra is kell járniuk.

AFP

Az egyezség másik nagyon fontos kitétele, hogy Brad Pittet szúrópróba-szerűen ellenőrizhetik, hogy fogyasztott-e drogot vagy alkoholt. Az első ilyenen már túl is esett a színész, az eredmény pedig negatív lett mindkét tiltott szerre.

A Us Weekly magazin informátora azt állította, hogy Jolie elégedett a megállapodással: "Angelina megkapta azt, amit szeretett volna. Most pedig arra koncentrál, hogy a gyerekeknek a lehető legjobb legyen. Természetesen még mindig mérges, de kihozta a legtöbbet ebből a helyzetből."

És hogy mi lesz, ha lejár a három hét? Október 20-ig a gyámhivatal vagy előkészít egy újabb megállapodást, vagy átadja a rendelkezés jogát a bíróságnak.

Angelina Jolie szeptember 19-én adta be a válókeresetet kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Felmerült, hogy féje, Brad Pitt alkohol- és drogproblémákkal küzd, valamint fizikailag és verbálisan is bántalmazta közös gyermekeiket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.