Bangó Margit unokája volt 140 kilós is! Így néz ki most Tina

Forrás: Femcafé, Facebook/Bangó Margit -
műtét súlyfelesleg gyomorszűkítő műtét Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas lelki terhet jelentett Tinának, hogy ismét felcsúsztak rá a kilók, miután egyszer már sikerült megszabadulnia a túlsúlyától. Ezért döntött a gyomorszűkítő műtét mellett, és most boldogabb, mint valaha.

"Nem szerettem magam" - mondta Tina, akit nagyon megviselt, hogy miután sikerült leadnia a rengeteg súlyfeleslegét, ismét elkezdtek rá felkúszni a kilók. Tükörbe sem szeretett már nézni, és tudta, ha nem tesz valamit, akkor az egész küzdelmet kezdheti elölről.

Forrás: Femcafé, Facebook/Bangó Margit

Annak idején 140 kilót is nyomott ugyanis, de sikerült 70 kilót fogynia, azonban ezt nem tudta tartani. Ismét elkezdett hízni, amitől nagyon megijedt, ezért határozott a gyomorszűkítő műtét mellett. "Ezt a műtétet megcsináltattam, eltávolították a gyomromnak a 80%-át" - mesélte Tina, aki már súlyfeleslege egy részétől megszabadult a beavatkozásnak köszönhetően.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!
Törd a fejed! Készülj az októberi kihívásra!http://www.life.hu/ez-zsir/20160929-az-oktoberi-kihivasban-logikai-jatekokat-jatsszunk.htmlA húsmentes hónap után ezúttal az elménkre helyezzük a hangsúlyt, és októberben megfogadjuk, hogy mindennap táblajátékokkal játszunk. Ez Zsír!--Hihetetlen átváltozás! 35 kilót fogyott 32 hét alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160930-15-ev-utan-ujra-belefer-az-eskuvoi-ruhajaba-lauren-kertland-aki-35-kilot-fogyott-32-het-alatt.htmlNővére halála után az evésbe menekült Lauren Kertland, a most 35 éves édesanya. A közel 100 kilogrammos súlyfelesleget 32 hét alatt sikerült leadnia. Ez Zsír!--Meglepő sorozat a világ körül: ezt eszi egy átlagemberhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160930-fotosorozat-arrol-hogy-mit-egyik-egy-atlagember-vagy-csalad-vilagszerte.htmlA gasztronómia és a szokások nagyon eltérőek a különböző nemzeteknél, mégis meglepő látni, hogy miből áll egy átlagember napi étke világszerte. Néz meg, hol, mivel táplálkoznak a nagyvilágban! Érdekes és tanulságos sorozat következik. Ez Zsír!OrigoMagyar sztárok, akik az életmódváltásra esküsznekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160927-magyar-sztarok-akik-az-eletmodvaltasra-eskusznek-nagy-adri-horvath-eva-es-a-zabkasakiralyno.htmlA divatdiétákkal és a koplalással ugyan gyorsan lehet látványos eredményeket elérni, ám a szervezetet sokként éri az éhezés, ráadásul a fogyókúra végével ismét visszakúsznak a leadott kilók. Az életmódváltáshoz több energia és kitartás kell, ám megéri, mert egy életre szól. Horváth Éva, Nagy Adri és a Zabkásakirálynő is az életmódváltásra voksolnak! Ez Zsír!--Jakupcsek Gabriella: “Látom a szemrehányást a fiaim szemében”http://www.life.hu/ez-zsir/20160929-jakupcsek-gabriella-fiai-szemrehanyoan-neznek-ra-ha-magyaros-etelt-foz-egeszseges-helyett.htmlJakupcsek Gabrielláék családjában mindenki az egészséges életmód híve, így a nagy családi ebédeknél is oda kell figyelni arra, hogy mi kerül az asztalra. Ellenkező esetben csúnya pillantásokat kap a műsorvezető. Ez Zsír!--Szexi dögként nyargalt a vízben Nicole Scherzingerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160929-nicole-scherzinger-enekesno-megmutatta-tokeletes-testen-a-vizben.htmlNicole Scherzinger mostanában tesz róla, hogy mindenki az ő testét akarja. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.