A Flintstone család után szabadon - Senkinek nem kell a bizarr luxusvályogház

bizarr enteriőr Flintstone család otthon lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy igen egyedülálló ház várja új gazdáját a San Francisco vonzáskörzetébe tartozó, jómódú Hillsborough városában. Az ingatlan közel egy éve került a piacra, és mind ez idáig senkinek nem tetszett még meg.

Az épületet viccesen csak Flintstone-házként emlegetik, ami nem is csoda, hiszen furcsa formája, anyaga és berendezése nekünk is azonnal a kőkorszaki szakik otthonát juttatta eszünkbe.

Forrás: Alain Pinel Realtors

Az ingatlant eredetileg 4,2 millió dollárért hirdették meg, azaz nagyjából 1,2 milliárd forintnak megfelelő összegért, de a mai napig nem jelentkezett még érdeklődő.

A ház egyébként - érthető módon - megosztja a szomszédságot, a bizarr formája és rikító színei nem igazán illenek bele a környék stílusába. Pedig nem volt mindig ennyire feltűnő: 1976-ban, amikor a Flintstone-ház épült, a falak színe eredetileg törtfehér volt.

Forrás: Alain Pinel Realtors

A jelenlegi narancssárga szín a lakás enteriőrjében is visszaköszön: néhány bútor és különböző kiegészítő is ebben a vidám színben pompázik. De ha már a belső tereknél tartunk: ha jobban megnézi az ember, az sem mondható túlságosan átlagosnak, sőt. Értelmezhetetlen formák, furcsa dekorációk jellemzik.

Forrás: Alain Pinel Realtors

A szomszédok azt beszélik, hogy a pokol akkor szabadult el, magyarán akkor lett ilyen igazán bizarr az épület, mikor 1996-ban 800 ezer dollárért megvásárolta jelenlegi tulajdonosa, és elvégzett rajta néhány átalakítást.

Sőt olyan pletykák is szárnyra keltek már, hogy a furcsa ház iránt igazi nagy nevek érdeklődtek, úgy mint George Lucas vagy O. J. Simpson. Ezt a szóbeszédet azonban megcáfolja az a tény, hogy az ingatlan már egy éve nem talál gazdára, és 4,2 milliós kiinduló árat mostanra 3,2 millióra csökkentették.

Forrás: Alain Pinel Realtors
Íme, öt tökéletes szobanövényhttp://www.life.hu/otthon/20160928-5-noveny-amelyek-tokeletes-a-lakasban-tartashoz.htmlBár a zöldellő fák és színpompás virágok odakint szép lassan téli álomba merülnek, otthonod falai között a hideg hónapokban is tovább kertészkedhetsz. Az alábbiakban öt olyan szobanövényt gyűjtöttünk össze, amik nem igényelnek sok odafigyelést, és akár a legzordabb körülmények között is képesek vígan eléldegélni. OtthonOrigoEzeket a színeket fogjuk imádni 2017 tavaszánhttp://www.life.hu/otthon/20160928-a-pantone-intezet-megjosolta-2017-tavaszanak-szineit-a-lakberendezesben.htmlA Pantone Intézet idén sem tétlenkedett, néhány napja már ki is adta az első színügyi előrejelzését a jövő évre vonatkozóan. Úgy, mint egy évvel ezelőtt, most is megvárták a New York-i divathét végét, a látottak alapján pedig megjósolták, milyen színekért fogunk rajongani 2017 tavaszán. OtthonOrigoKámforrá vált vendégek, omladozó épületek – Szellemszállodák a világbólhttp://www.life.hu/otthon/20160926-lepusztult-szellemhotelek-a-vilagban.htmlGazdasági válság, atomkatasztrófa vagy éppen katonai puccs – nem mindennapi okok vezettek az alábbi, egykoron tündöklő luxushotelek lepusztulásához. Elhagyatott szállodákra a világ számos pontján bukkanhat az ember, az enyészeté lett épületek falai mögött pedig izgalmas, sok esetben igen elszomorító történetek lappanganak. OtthonOrigoA nem szívesen látott vendég - Élősködő a lakásbanhttp://www.life.hu/otthon/20160922-agyi-poloska-bolha-ezustos-pikkelyke-csotany-babzsizsik-eloskodok-a-lakasban.htmlBiztos lehetsz benne, hogy otthonod falai között sosem vagy egyedül. Azt már tudod, hogy minden este 1,5 millió poratka társaságában hajtod álomra a fejed, de ha az igazán "szerencsések" közé tartozol, akkor milliónyi parányi lakótársaid mellé néha-néha egyéb hívatlan vendégek is beállíthatnak. Íme, az otthonokat leggyakrabban felkereső nem szívesen látott betolakodók. Otthon--Az Escala a valóságban - Költözz be Christian Grey luxusotthonába!http://www.life.hu/otthon/20160920-escala-felhokarcolo-seattleben-a-szurke-otven-arnyalata.htmlNem kell már sokat várni, 2017 februárjában, egészen pontosan Valentin-napon folytatódik Christian Grey és Anastasia Steel szenvedélytől fűtött kalandja, addig pedig A szürke árnyalata második részének előzetesei borzolják a rajongók kedélyeit. A világ tehát újra szürkelázban ég, épp jókor került hát a piacra Christian Grey filmbéli penthouse-ának eredetije. Otthon--Felesleges holmik, amiknek nincs helyük a hálószobádbanhttp://www.life.hu/otthon/20160915-ot-dolog-amit-azonnal-szamuzz-a-haloszobadbol.htmlTudjuk jól, néha nehéz elengedni a hozzád nőtt tárgyakat, legyenek bármennyire is feleslegesek. De azzal, hogy megszabadulsz a haszontalan kacatoktól, egy sokkal tisztább és pihentetőbb hellyé változtathatod a hálószobádat. Mutatjuk, miknek ints feltétlenül búcsút. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.