Night club lesz Győziék lepukkant salgótarjáni házából

Győzike show ház Győzike villa night club
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Győzike-show-ból híressé vált sárga villa mára az utca szégyenfoltja lett. A ház 11 éve áll üresen, állapota nagyon leromlott, szörnyű állapotban van.

A Győzike-show után elköztek innen Gáspárék, és később csak egy rövid időre költöztek vissza akkor, amikor Győzike ellen eljárások folytak. A showman korábban 58 millióért árulta a zebracsíkos villát, aztán már csak 49,9 milliót szeretett volna érte kapni, most azonban már nem árulja.

Gáspár Győző Forrás: Gáspár Győző

"A Gáspár család már nem árulja ezt az ominózus ingatlant, mivel éjszakai klubként működtetve hosszú távon sokkal nagyobb bevételre tudunk szert tenni, mintha áron alul váltunk volna meg tőle. Kimondottan magas minőségű szolgáltatást nyújt a hely, ahol jó pénzért a happy finisht is kivitelezik a thai masszázsban utazó alkalmazottak. A magas árak kimondottan külföldi vendégekre lettek belőve, ezért forintot nem, csak eurót fogadunk el a látogatóktól"reagált a Bors megkeresésére Gáspár Győző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.