Katalin hercegnő belehúzott: sokba kerül az udvarnak Vilmos herceg neje

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Chris Jackson -
fashion week Katalin hercegné ruha Vilmos herceg Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különösen drágára sikerült Katalin és Vilmos herceg kanadai körútja – már ami a hercegnő outfitjeit illeti. 

Katalin hercegnő már rengeteg helyen járt férjével hivatalos utakon, ám ennyi drága designerdarabot még soha, egyik útja alkalmával sem viselt. Kanadában bő egy hétig utazgatott a hercegi pár, ez idő alatt Katalin 14 outfitet fogyasztott el, amik összesen több mint 20 millió forintba kerültek.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Chris Jackson

Ám az is tény, hogy most először viselt Katalin igazán modern, mégis elegáns, divatos holmikat, amiket a legnagyobb tervezők jövő évi kollekciójából választott. A csodás, zöld Dolce&Gabbana ruhával például egy hollywoodi sztár sem vallott volna szégyent, de Katalin vásárolt még kreációkat Jenny Packhamtől, Alexander McQueentől és Chloétól is. Nemcsak a ruhák, a cipők és a táskák, sőt még az ékszerek is elég sokba kerültek. De kit érdekel: most már fél Kanada is imádja Vilmos herceg feleségét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.