Alaposan kikerekedett - Rá sem ismertünk Andre Agassira

elhízás Andre Agassi Steffi Graf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 éve már, hogy Andre Agassi szögre akasztotta a teniszütőjét, és úgy tűnik, hogy alaposan kiélvezi a "nyugdíjas" éveket.

Egészen meglepődtünk Agassi legfrissebb fotóit látva: alig hasonlít arra a sportos teniszcsillagra, akire a korábbi fotókról emlékeztünk. Arca püffedt és a háta is olyan széles, mint egy igás lóé. Reméljük, hogy nem egészségügyi roblémák állnak a súlygyarapodás hátterében, hanem egyszerűen csak jókat és sokat eszik.

Mi történik, amikor egy echte húsevő egy hónapra vegetáriánus lesz? Most kiderül!http://www.life.hu/ez-zsir/20160930-a-szeptemberi-husmentes-honap-tanulsagai.htmlBangó Margit unokája volt 140 kilós is! Így néz ki most Tinahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160930-bango-margit-unokaja-140-kilot-is-nyomott-a-gyomorszukito-mutet-utan-kivirult.htmlMeglepő sorozat a világ körül: ezt eszi egy átlagemberhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160930-fotosorozat-arrol-hogy-mit-egyik-egy-atlagember-vagy-csalad-vilagszerte.htmlHihetetlen átváltozás! 35 kilót fogyott 32 hét alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160930-15-ev-utan-ujra-belefer-az-eskuvoi-ruhajaba-lauren-kertland-aki-35-kilot-fogyott-32-het-alatt.htmlTörd a fejed! Készülj az októberi kihívásra!http://www.life.hu/ez-zsir/20160929-az-oktoberi-kihivasban-logikai-jatekokat-jatsszunk.htmlMagyar sztárok, akik az életmódváltásra esküsznekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160927-magyar-sztarok-akik-az-eletmodvaltasra-eskusznek-nagy-adri-horvath-eva-es-a-zabkasakiralyno.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.