Tényleg létezik ilyesmi? Pillanatok alatt szülte meg gyermekét a taxiban a fiatal édesanya

szülés taxi gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülés a legtöbb nőnél általában hosszú, keserves órákig tart, egy fiatal anyuka azonban pont ennek az ellenkezőjét tapasztalta meg. 

A 21 éves Levi Bradshaw már mindenórás terhes volt, és úton volt a kórházba vőlegényével, Kieran Harrisonnal. A fájásai még elég ritkák voltak, így a lány azt gondolta, még elég sok idejük van, és a baba még hosszú órákig nem születik meg. Tévedett.

Forrás: facebook.com/levii.bradshaw

Rendeltek egy taxit, ám miután egy fekvőrendőrön áthaladtak, a lánynak elfolyt a magzatvize a hátsó ülésen, és ekkor felgyorsultak a dolgok, nem is akármennyire.

Forrás: facebook.com/levii.bradshaw
Megszületett Blake Lively és Ryan Reynolds második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20160930-blake-lively-es-ryan-reynolds-masodik-gyermeke-vilagrajott.htmlÉletet adott második gyermekének a gyönyörű Blake Lively, vagyis megszületett a sztárpáros 22 éves lányának, Jamesnek a kistestvére. Család--A kis György herceg nagyon kellemetlen helyzetbe hozta a szüleithttp://www.life.hu/csalad/20160927-gyorgy-herceg-kellemetlen-helyzetbe-hozta-szuleit-nem-volt-hajlando-kezet-fogni-a-kanadai.htmlA királyi pár és cuki gyermekeik a közelmúltban Kanadába látogattak. A csemetéknek ez volt az első úgynevezett hivatalos útjuk. A kis György herceg ezúttal sem hazudtolta meg önmagát és egy újabb emlékezetes pillanatot okozott nekünk. Család--Gáspár Laci megmutatta újszülött kisfiát!http://www.life.hu/csalad/20160929-gaspar-laci-megmutatta-ujszulott-kisfiat-noelt.htmlGáspár Laci élete legboldogabb időszakát éli. Az X-Faktor mentoraként karrierje csúcsán lévő énekes a magánéletében is úszik a boldoságtól: két gyermeke mellé, megérkezett a harmadik kis csoda is, Noel személyében.Család--Ilyen az élet az ikrekkel: Baby Gabi mesélt a szülésrőlhttp://www.life.hu/csalad/20160926-ilyen-az-elet-az-ikrekkel-baby-gabi-enekesno-meselt.htmlPár napja születtek meg a magyar énekesnő ikrei, aki hétfőn mesélt a szülésről és a babákról is. Család--Így köszöntötte kedvese a szülinapos Jason Sudeikisthttp://www.life.hu/csalad/20160918-jason-sudeikis-szeptember-18-an-lett-41-eves-olivia-wilde-neki-uzent.htmlJason Sudeikis 1975. szeptember 18-án született, így ma ünnepli 41. születésnapját. A kedvese, Olivia Wilde egy cuki fotóval köszöntötte a szerelmét.Család--Szülői hálószobatitkok http://www.life.hu/csalad/20160926-szex-gyerek-mellett-a-hazassagban.html„A szülői szex három feltétele: az egymás iránti elköteleződés, a kreativitás, a humor és a kávé. Jah, hogy ez négy volt? Bocsánat, kicsit fáradt vagyok...” – mondja egy kétgyerekes, dolgozó anya. Vajon mitől tud működni az intimitás a kisgyerekesek háza táján, és miért nagyon fontos, hogy működjön? Erre kapunk most választ egy bennfentestől. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.