Bangó Margit drasztikusan lefogyott

Forrás: TV2 -
betegség fogyás Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan megijedtek Bangó Margit drasztikus fogyását látva. Azt hitték, egy komoly betegség van a súlyvesztés hátterében. Mindenki megnyugodhat, mert a művésznő jó egészségnek örvend, nem egy kór miatt adott le több mint 10 kilót.

Unokája után Bangó Margit is rengeteget fogyott az elmúlt időben. Tina egy gyomorszűkítő műtétnek köszönheti, hogy sikerült megszabadulnia súlyfeleslegének nagy részétől, most pedig Bangó Margit árult el, mi áll az ő fogyásának hátterében.

Forrás: TV2

Azért állt a nyilvánosság elé, mert rengetegen megijedtek, hogy valamilyen betegség miatt lett vékonyabb a művésznő, de erről szerencsére nincs szó. A reggeli Mokkában árulta el Bangó Margit, hogy hogyan olvasztotta le magáról a kilókat.

"Szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy hála a Mindenhatónak, semmi bajom. Tökéletesen jól vagyok"

– kezdte a művésznő. Hozzátette, hogy unokája hatására fogyott, hiszen meg akarta mutatni Tinának, hogy műtét nélkül is le lehet adni a kilókat, így elkezdett másként főzni. A szénhidrátot kiiktatta az életéből, és most, hogy ledobott magáról 12 kilót, nagyon jól érzi magát a bőrében.

Uhh! Lea Michele popsija nem semmi - Forró fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20161003-lea-michele-szineszno-a-glee-sztarja-tokeletes-popsit-villantott.htmlLea Michele színésznőnek is ott van a helye a legszebb fenekű világsztárok között! Ez Zsír!OrigoAlternatív kávétippek, ha lemondanál a cukorrólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160930-alternativ-kavetippek-ha-lemondtal-a-cukorrol.htmlHa az édes élvezetek híve vagy, és nem kedveled az üres feketét, fogadd meg alternatív kávétippjeinket. Ne feledd, a finomított cukor nélkül is élvezni lehet az édes ízeket! Ez Zsír!--Alaposan kikerekedett - Rá sem isermtünk Andre Agassirahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161002-meghizott-anrde-agassi-steffi-graf-ferje-friss-foton-az-egykori-teniszcsillag.html10 éve már, hogy Andre Agassi szögre akasztotta a teniszütőjét, és úgy tűnik, hogy alaposan kiélvezi a "nyugdíjas" éveket.Ez Zsír!--Mi történik, amikor egy echte húsevő egy hónapra vegetáriánus lesz? Most kiderül!http://www.life.hu/ez-zsir/20160930-a-szeptemberi-husmentes-honap-tanulsagai.htmlNem tartom magam nagy húsevőnek, mégis amikor elhangzott, mi lesz a szeptemberi kihívás, egész lényemmel tiltakoztam. Nem, én aztán nem. Egy hónapig hús nélkül? Nincs az az isten. Augusztus végén aztán mégis elgondolkoztam. Túlságosan szeretek kizárólag a komfortzónámon belül mozogni, és ez ugyan csak egy kis lépés kifelé, de miért is ne? Úgyhogy belevágtam. Ez Zsír!--Törd a fejed! Készülj az októberi kihívásra!http://www.life.hu/ez-zsir/20160929-az-oktoberi-kihivasban-logikai-jatekokat-jatsszunk.htmlA húsmentes hónap után ezúttal az elménkre helyezzük a hangsúlyt, és októberben megfogadjuk, hogy mindennap táblajátékokkal játszunk. Ez Zsír!--Hihetetlen átváltozás! 35 kilót fogyott 32 hét alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160930-15-ev-utan-ujra-belefer-az-eskuvoi-ruhajaba-lauren-kertland-aki-35-kilot-fogyott-32-het-alatt.htmlNővére halála után az evésbe menekült Lauren Kertland, a most 35 éves édesanya. A közel 35 kilogrammos súlyfelesleget 32 hét alatt sikerült leadnia. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.