Nem is lehetne boldogabb a magyar álompár, Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté. Mint ismeretes, a Budapesti Operettszínház sztárjai júniusban tartották az álomesküvőjüket, majd nem sokkal utána megtudták, gyermeket várnak. Gratulálunk!

„Nagy mázlisták vagyunk, hiszen ebben az évben, amit elterveztünk, az úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Az esküvőnk csodálatos volt, nem sokkal utána pedig jött a babahír. Érdekes, egy erdélyi barátnőm ötéves kisfia pár hónapja azt mondta a szüleinek, hogy az esküvő után megnő a pocakom, mert beszélt az égben a babámmal, aki már nagyon le akar jönni hozzánk. Csodálatos, igaza lett!” – nyilatkozta Annamari a Blikknek. Úgy tudni, a pici tavasszal érkezik, de már mindkettőjüknek vannak elképzelései a neveléséről.

Kerényi Miklós Máté és Dancs AnnamariFotó: Gordon Eszter (Facebook/Kerényi Miklós Máté), Szabó Balázs/Life.hu

„Megbeszéltük, hogy nem velünk alszik a kicsi, szeretnénk, ha megszokná a saját szobáját, kiságyát. Azonban mivel a munkám miatt egy csomó dologról lemaradok majd, fontos, hogy tölthessek vele elég időt, így a reggelekhez ragaszkodom. Aztán persze ahogy nő, viszem be a színházba, hiszen ez az életünk, szeretném neki megmutatni. Nem akarjuk, hogy mindenáron kövessen minket, minden lehetőséget megadunk majd, a zenétől a nyelveken és a sporton át a matekszakkörig” – tervezgeti a jövőt Máté.

„Emlékszem az első ultrahangra, amikor már nem kis babszem volt, hanem látszott feje, keze, lába, és táncolt a pocakomban. Sírtam és nevettem egyszerre” – emlékezett vissza Annamari, aki a kelengyével és a babaszobával még nem foglalkozik. „Egyelőre nekem vásárolunk, hogy elférjek a ruháimban.”

„Nem vagyunk babonásak, de azért nem akarok nagyon előre megvenni mindent” – mondta Máté. „Meg aztán akkora a választék, hogy nehéz is választani. Ráadásul én legszívesebben nem is tudnám előre a nemét, de Annamari felvilágosított, hogy azért nem mindegy, hogy kék vagy rózsaszín dolgokat vásárolunk be.”

Dancs AnnamariForrás: Videa

A hírek szerint a babavárás átszervezte Dancs Annamari életét, aki egy szerepét tartotta csak meg. Az Operettszínház Lady Budapest című musicalét próbálja, ebben ugyanis terhes kismamát alakít. A sors keze, hogy az októbertől színpadra kerülő darabban a közönség is láthatja, hogy áll majd Annamarinak a nagy pocak. Az 1956-os forradalom évfordulójának tiszteletére készülő szerelmi történetben Máté is szerepel, amely külön kihívás a pár számára.

„Át kellett gondolnom, hogy képes leszek-e vállalni ezt a feladatot, hiszen a szerepre kell koncentrálnom, nem ugorhatok minden pillanatban aggódva oda Annamarihoz, hogyha úgy gondolom, szüksége van rám. Nem lehetek terhes apuka” – nevetett Máté, Annamari pedig hálás, mert a próbák alatt sok segítséget és tanácsot kap gyermekes kollégáitól.