Gigi Hadid lábai az égig érnek: álomszép volt a szupermodell

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com -
Gigi Hadid modell Divathét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az már egyszer biztos, nem csak a Kardashian-klánról szólnak a divathetek! 

Gigi Hadid jópárszor feltűnt az utóbbi napokban a divathetek kifutóin, és Párizsban sem unatkozott a modell. A Givenchy bemutatón azonban ő nem szerepelt modellként, barátnője, Kendall Jenner viszont igen, így Gigi is beült a nézők közé, hogy szemügyre vegye a márka jövő tavaszi kollekcióját.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

A szépséges Gigi kedvese, Zayn Malik kíséretében jelent meg a bemutatón, és nem túlzás azt állítani, hogy nagy feltűnést keltettek: a modell egy felül zárt blúzt, minniszoknyát és hosszú szárú, tűsarkú csizmát választott, a kabátját pedig hanyagul a derekára közötte. Eszméletlenül festett, az égig érő combjai kétségkívül elvitték a show-t!

Brangelina-válás: Mi lesz a vagyonokat érő ékszerekkel?http://www.life.hu/sztarok/20160930-brad-pitt-es-angelina-jolie-valasa-hova-kerulnek-a-draga-ekszerek.htmlBrad Pitt és Angelina Jolie válása kapcsán már felmerült, mi lesz az ingatlanokkal, hiszen a párnak szerte a világon vannak luxusotthonai. De azok az ékszerek is rengeteget érnek, amiket Jolie a 12 év alatt kapott a férjétől. TV + Sztárok--Szerednyey Béla: "A nők sokszor nem tartják tiszteletben mások szerelmét"http://www.life.hu/sztarok/20161003-szerednyey-bela-szerint-sokszor-a-nok-a-hibasak-mert-csabitanak-velemeny.htmlA Jászai-díjas érdemes mű­vész szerint sokszor a nők tehetnek arról, hogy egy jól müködő párkapcsolat egyik napról a másikra felbomlik. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huEzzel a verssel köszöntötte Szabó Zsófi újdonsült férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20161002-sztyepan-scsipacsov-tevedsz-cimu-versevel-koszontette-szabo-zsofi-ujdonsult-ferjet-az-eskuvojukon.htmlSzabó Zsófi okóber 1-jén mondta ki a boldogító igent kedvesének, Zsoltinak. Az esküvő tényleg különlegesre sikeredett, de nem csak a meghívott celebek miatt! Zsófi olyan meglepetéssel kedveskedett vőlegényének, amit az egész násznép megkönnyezett. TV + SztárokOrigoCsúnya véget ért a pálinkázás: kidobták a taccsot a villában (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161003-a-valovilag-kulfoldi-vendegei-nem-birtak-a-palinkat-hanytak-kidobtak-a-taccsot-masnap.htmlHatalmasat buliztak a villában, még a pálinka is előkerült, amiből nem kis mennyiséget fogyasztottak el a lakók. A külföldi vendégek azonban nem igazán bírták a másnapot, muszáj volt könnyíteniük magukon az italozós este után. TV + SztárokOrigoVége, ennyi volt! Ossó Balázs esett ki a Star Academybőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161001-osso-balazs-esett-ki-a-tv2-star-academy-cymu-tehetsegkutato-musorabol.htmlGór Nagy Erika szerzett védettséget a zsűri pontjai és a nézői szavazatok alapján, Ossó Balázs viszont ugyanennek a listának a végére került, így ismét becsúszott a veszályzónába Kelemen Lacika és Bene Barbi mellé. Közülük dőlt el, ki esik ki ma este...TV + SztárokOrigoIlyen még nem volt: elhagyhatta a villát az egyik villalakó – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20161003-vv-zsolti-a-valovilag-8-ban-elhagyhatta-a-villat-idegenvezetes-kedveert.htmlIlyen még nem volt a VV-k történetében. VV Zsolti elhagyhatta a villát, hogy körbevigyen egy turistát Budapesten. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.