Brad Pitt erre a nőre támaszkodik a nehéz időkben

Forrás: AFP -
Brad Pitt terapeuta támogatás anya szülők Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Botrányosra sikerült a sztárpár válásának még a bejelentése is, Brad Pittnek pedig újabb és újabb vádakkal kell megküzdenie. Ezekben a nehéz időkben arra az emberre támaszkodik, aki mindig ott volt mellette, vagyis az édesanyjára.

Nincs egyszerű dolga Brad Pittnek, ha be akarja bizonyítani, hogy nem igazak a híresztelések. Azzal vádolják ugyanis a színészt, hogy bántalmazta a gyermekeit, egy konkrét esetben pedig az FBI is nyomoz. Ez természetesen Angelina Jolie malmára hajtja a vizet, nem csoda, ha Brad Pitt kétségbe van esve. Minden együttműködésre hajlandó, arra is, amit nem is kértek tőle: önként vetné alá magát hazugságvizsgálatnak, és vizeletmintát is szívesen adott.

Forrás: AFP


„Képtelen elhinni, hogy ilyen irányt vett az élete, nagyon rossz állapotban van, de a gyerekei miatt kitart

– mondta egy a színészhez közel álló forrás. – A családjára támaszkodik, a közeli barátaira és természetesen a menedzserére.

Az anyukájával folyamatosan kapcsolatban vannak”

– tette hozzá az illető.

Jane Pitt, Brad Pitt édesanyja Forrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2014 BEImages. No use without permission./Matt Baron/Beimages

Kiderült, hogy a válófélben lévő egykori álompár szeptember 30-án kötött egy ideiglenes megállapodást, melynek értelmében Brad láthatja a gyerekeket, ám az első találkozásukat egy terapeuta fogja felügyelni. A felügyeleti jog azonban Angelinánál lesz, ám ez az egyezség csak október 20-ig tart. „Együtt fog működni bármilyen módon. Jobban imádja a gyerekeit, mint bármit” – mondta a forrás a US Weekly-nek.

Szabó Zsófi édesanyja: “Zsoltinak áldott jó természete van”http://www.life.hu/csalad/20160927-szabo-zsofi-edesanyja-szerint-zsoltinak-jo-termeszete-van-sajnalja-hogy-szabo-gyula-nem-lehet-ott-az.htmlSzabó Zsófi édesanyja nagyon örül lánya boldogságának, de egyáltalán nem szól bele a fiatalok dolgába legyen szó akár az esküvőről, akár az unoka érkezéséről. A menyasszonyi ruha kiválasztásában azonban ő is segített. Család--Patrick Dempsey verte első, 26 évvel idősebb feleségéthttp://www.life.hu/csalad/20160930-patrick-dempsey-verte-26-evvel-idosebb-feleseget-rochelle-rocky-parker-szinesznot.htmlA szívtipró Patrick Dempsey már túl van egy házasságon. 18 évesen ismerkedett össze az akkor 44 éves Rochelle Parker színésznővel, azonban kapcsolatuk nem volt harmonikus: a nyilvánosságra került jogi dokumentumok szerint a színész verte a nőt.Család--Judyéknál jön a második baba?http://www.life.hu/csalad/20160927-judyeknal-johet-a-masodik-baba-kislanya-nagyon-szeretne-testvert.htmlAz énekesnő élete igazán idilli, már csak egy dolog hiányzik a teljes boldogsághoz: még egy gyerkőc. A baba érkezését nem is Judy és még csak nem is a férje sürgeti, hanem a közös lányuk, Maja! Család--A kis György herceg nagyon kellemetlen helyzetbe hozta a szüleithttp://www.life.hu/csalad/20160927-gyorgy-herceg-kellemetlen-helyzetbe-hozta-szuleit-nem-volt-hajlando-kezet-fogni-a-kanadai.htmlA királyi pár és cuki gyermekeik a közelmúltban Kanadába látogattak. A csemetéknek ez volt az első úgynevezett hivatalos útjuk. A kis György herceg ezúttal sem hazudtolta meg önmagát és egy újabb emlékezetes pillanatot okozott nekünk. Család--Íme Julia Roberts gyönyörű családjahttp://www.life.hu/csalad/20160926-julia-roberts-csaladja-ferje-daniel-moder-a-gyerekek-focimeccset-nezik-14-eve-hazasok.htmlJulia Roberts féltve őrzi családját a nyilvánosságtól, ezért igazán ünnepi alkalom, amikor mégis megpillanthatjuk férjével, vagy gyermekeivel. A hétvégén például focimeccsen járt a színésznő szeretteivel együtt. Család--Elolvadunk: Adam Levine mellkasán pihen az újszülött csöppséghttp://www.life.hu/csalad/20160926-adam-levine-es-szerelme-behati-prinsloo-megmutattak-ujszulott-kislanyukat-dusty-rose-levinet.htmlKét év együttlét után vállalt gyermeket Adam Levine és gyönyörű kedvese, Behati Prinsloo. A csemete néhány nappal ezelőtt látta meg a napvilágot, a sztárpár pedig már meg is mutatta követőinek a kislányt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.