"Bizonytalan vagyok egy csomó mindenben" - Félelmeiről vallott Péter Szabó Szilvi

Forrás: Péter Szabó Szilvia -
Péter Szabó Szilvia félelem család pánik kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péter Szabó Szilvi élete legszebb és legboldogabb időszakát éli, ám a szülés előtti utolsó hónapban őt is utolérte a félelem: bepánikolt attól, vajon mindent előkészített-e a kisbaba érkezésére.

A csodálatos hangú énekesnő alig egy hónappal a szülés előtt arról mesélt Demcsák Zsuzsának és Pachmann Péternek a Mokkában, hogy bár alig várja első kisbabája érkezését, mégis

néhány héttel a szülés előtt rátört a félelem.

Nem tudja, mindent beszerzett-e, és abban sem mindig biztos, hogy tudni fogja-e, mit kell tennie a babával. Mivel téli baba lesz, így sokkal több dologra kell gondolni az érkezésekor, így ezen is folyamatosan aggódik a kismama.

„Tele vagyok félelmekkel. Ahogy közeledünk a vége felé, az emberben előjön egy hirtelen pánik, hogy rám szakad minden. Bizonytalan vagyok egy csomó mindenben, de szerintem ez teljesen normális” – mesélte Szilvi.

Péter Szabó Szilvi babát vár

A harminchárom éves Péter Szabó Szilvia megerősítette a hírt, így a Nagy Duettben Liptai Claudiával karöltve kismamáskodhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.