Nagy bejelentésre készül Katalin és Vilmos: jön a baba?

Forrás: AFP/Biju Boro -
kisbaba szülés brit királyi család Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfrissebb értesülések szerint nem vesztegette az időt a hercegi pár: már készülnek a harmadik baba érkezésére. 

A brit királyi család egyik bennfentese szerint Katalin és Vilmos hamarosan nagy bejelentést tesz a nagy nyilvánosság előtt. Az angol fogadóirodák már biztosra veszik, hogy a nagy hír Katalin harmadik terhessége lesz. A kis Sarolta után a királyi pár egy fiúnak örülne jobban – írja a Hollywoodlife.

Forrás: AFP/Biju Boro

Bár korábban felröppentek már ilyen hírek, mind kacsának bizonyultak.

Sarolta és György herceg rettentően cukin viselkedtek Kanadában, a hercegi pár pedig boldogabbnak tűnt, mint valaha.

Így nem csoda, ha újra szárnyra kelt a pletyka. Ráadásul Vilmos több interjúban is elmondta már, hogy számára az lenne az ideális, ha három gyermek lenne a családjában.

A talán nőverő Johnny Depp után itt a talán gyerekverő Brad Pitthttp://www.life.hu/csalad/20161004-brad-pitt-es-johnny-depp-valasa-es-a-csaladon-beluli-er.htmlJohnny Depp után Brad Pitt - mi jöhet még? Hány 90-es évekbeli kultikus szépfiú fogja még 2016-ban beadni a válókeresetet? A rajongókat egymás után két világsztár tönkrement házassága is sokkolta, ami pedig talán még jobban kiverte a biztosítékot, hogy a válással párhuzamosan mindkettőjüket megvádolták családon belüli erőszakkal. Család--Peller Annáéknál bővül a család?http://www.life.hu/csalad/20161004-peller-anna-es-efje-miki-a-nyero-paros-elso-szeriajanak-gyoztesei-most-mar-otthon-vannak.htmlA Nyerő páros első szériájának győztese Peller Anna és férje, Mikike. Bár sokszor aggatják rájuk a furcsa páros jelzőt is, ők mégis felhőtlen boldogságban élnek kislányukkal, Annabellával és négy kedvenc háziállatukkal. Család--Peller Annáéknál bővül a család?http://www.life.hu/csalad/20161004-peller-anna-es-efje-miki-a-nyero-paros-elso-szeriajanak-gyoztesei-most-mar-otthon-vannak.htmlA Nyerő páros első szériájának győztese Peller Anna és férje, Mikike. Bár sokszor aggatják rájuk a furcsa páros jelzőt is, ők mégis felhőtlen boldogságban élnek kislányukkal, Annabellával és négy kedvenc háziállatukkal. Család--Brangelináék szétmentek – Maradtak még álompárok Hollywodban?http://www.life.hu/csalad/20160929-angelina-jolie-es-brad-pitt-valasa-alomparok-hollywoodban.htmlEgy korszak ismét lezárult. Talán nem túlzás azt állítani, hogy 11 évvel ezelőtt az egész világ a szintén álompárnak számító Jennifer Aniston és Brad Pitt különválásán szörnyülködött, akiknek szakítását egy csábító harmadik, a gyönyörű Angelina Jolie okozta. Jolie és Pitt egymásra talált, több mint egy évtizedig kitartottak jóban-rosszban, fél tucat gyereket neveltek együtt, és most úgy tűnik, minden összedőlt. Az élet azonban nem áll meg, bár nekik nem sikerült, azért akadnak még évtizedek óta együtt élő álompárok Hollywoodban. CsaládAFPFiú vagy lány? Kiderült Mila Kunis gyerekének neme!http://www.life.hu/csalad/20160929-kisfiut-var-mila-kunis-es-ashton-kutcher.htmlMióta Mila Kunis és Ashton Kutcher bejelentette, hogy második gyermeküket várják, azóta mindenki arra kíváncsi, hogy kislányt vagy kisfiút hord a szíve alatt a gyönyörű színésznő. Család--Fenyő Miklós unokájával koncertezett: Végre egy közös kép! http://www.life.hu/csalad/20160928-fenyo-miklos-unokajaval-kozos-kepet-posztolt.htmlNagyon cuki képeket posztolt Fenyő Miklós az unokájáról. A zenész nagy örömére Balázs még a koncert előtti pillanatokban is vele lehetett. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.