Azta! Rihanna új frizuráját látnod kell!

Forrás: Instagram/badgirlriri -
frizura haj Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna aztán nem semmi: gondolt egyet, és stílust váltott, de még milyet!

Rihanna sosem a szendeségéről, vagy a visszafogott stílusról volt híres, de mi így imádjuk a világsztárt. Ő aztán tudja, mikor és hogyan kerüljön a címlapokra egy-egy vadító ruhával vagy épp sokkoló frizurával. Az énekesnő most is bevállalta a nagy durranást: raszta hajra váltott, de még milyenre!

Forrás: Instagram/badgirlriri

Rihanna stílusához persze ez a frizura is szuperjól passzol, no persze ezt a hajat rendben tartani azért nem kis munka. Neked bejön ez a frizura?

Forrás: Instagram/badgirlriri

Neked tetszik Riri új haja?

Cipőmánia az ókortól napjainkig - Avagy miért imádják a nők a lábbeliket?http://www.life.hu/trend/20161004-cipomania-az-okortol-napjainkig.htmlManapság a nőiesség egyik meghatározó alapdarabja a szép cipő. De honnan indult a cipőmánia, és miért alalkult ki ez a divathóbort? Ideje visszatekinteni 10 ezer évvel ezelőttre! Trend--Fehérneműben szelfizett a különleges szupermodell, Winnie Harlowhttp://www.life.hu/trend/20161004-fehernemuben-szelfizett-a-kulonleges-borbetegsegben-szenvedo-szupermodell-winnie-harlow.htmlA 22 éves Winnie Harlow nem fél semmitől: a külöleges bőrbetegségben szenvedő lány fehérneműben mutatta meg testét. TrendOrigoEz te vagy, Kristen? Alig lehet ráismerni a színésznőrehttp://www.life.hu/trend/20161004-kristen-stewart-szineszno-az-alkonyat-sztarja-megvaltozott.htmlAz Alkonyat egykori színésznője már gyakorlatilag semmiben sem hasonlít régi önmagára. Trend--Goldie Hawn már csak vicsorogni tud: túltolta a plasztikát - Fotó!http://www.life.hu/trend/20161003-goldie-hawn-sokat-plasztikaztatott-mar-nincs-mimikaja-eltorzult-az-arca.htmlA plasztikai sebészet áldás, de nem akkor, ha 70 évesen 20 évesnek akarunk kinézni. Goldie Hawn is hiába feküdt megannyiszor kés alá, azt érte el vele, hogy mosolygás helyett csak vicsorogni tud. Trend--A Nyári lányok elmondták, hol van náluk a határhttp://www.life.hu/trend/20161002-a-nyari-lanyok-elmondtak-hol-van-naluk-a-hatar-sosem-lepnenek-fel-farmerban.htmlA Life.hu riportere arról faggatta a csinos testvérpárt, hogy mennyire szeretik a szexi ruhadarabokat, ami az ami még belefér náluk, miben vannak legszívesebben a színpadon.Trend--Teste helyett az arca volt "pucér" - Smink nélkül pózolt Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20161002-smink-nelkul-jelent-meg-a-nyilvanossag-elott-kim-kardashian.htmlKim Kardashian általában félcentis vakolattal pózol a vörös szőnyegen, most azonban úgy döntött, meztelenkedés helyett csak az arca lesz "pucér". TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.