testmozgás Kate Upton edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Upton megmutatta, mit is tesz ő a tökéletes bikinialakért. 

Semmi kétség afelől, hogy Kate Upton a pasik álma: gigacicik, szőke loknik, babaarc. Kate-et azonban nem egyszer kritizálták az alakja miatt, ő ugyanis nem tartozik a csontkollekciók közé, és itt-ott rajta is van egy kis husi. A színésznő azonban tesz a tökéletes testért, nem is keveset!

#Repost @harleyupton_ ・・・ LOL mom's on a leash and I'm not! @kateupton @benbrunotraining

Kate Upton (@kateupton) által közzétett videó,

Kate a hollywoodi sztáredzőnél, Ben Bruno-nál edz kutyusával, ide jár többek között Chelsea Handler is. A színésznő nem a könnyű, nőies mozgásra, hanem a férfiasan kemény edzésekre esküszik. Ezek is hihetetlenül hatásosak, és nőként is érdemes őket kipróbálni: korábban itt össze is szedtünk 3 olyan edzésformát, amiket nőként is simán gyakorolhatsz.

Százezrek halálát előzhetné meg a mediterrán diétahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161005-rengeteg-halalesetet-elozhetne-meg-a-mediterran-dieta.htmlCsak Nagy-Britanniában évente 19 ezer ember halálát előzhetné meg a mediterrán diéta. Egy Angliában végzett vizsgálat kimutatta ugyanis, hogy a szívinfarktus és a stroke okozta halál nagy része ezzel az étrenddel elkerülhető lenne. Ez Zsír!--Alaposan kikerekedett - Rá sem ismertünk Andre Agassirahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161002-meghizott-anrde-agassi-steffi-graf-ferje-friss-foton-az-egykori-teniszcsillag.html10 éve már, hogy Andre Agassi szögre akasztotta a teniszütőjét, és úgy tűnik, hogy alaposan kiélvezi a "nyugdíjas" éveket. Ez Zsír!--Mi történik, amikor egy echte húsevő egy hónapra vegetáriánus lesz? Most kiderül!http://www.life.hu/ez-zsir/20160930-a-szeptemberi-husmentes-honap-tanulsagai.htmlNem tartom magam nagy húsevőnek, mégis amikor elhangzott, mi lesz a szeptemberi kihívás, egész lényemmel tiltakoztam. Nem, én aztán nem. Egy hónapig hús nélkül? Nincs az az isten. Augusztus végén aztán mégis elgondolkoztam. Túlságosan szeretek kizárólag a komfortzónámon belül mozogni, és ez ugyan csak egy kis lépés kifelé, de miért is ne? Úgyhogy belevágtam. Ez Zsír!--Így teázz ősszel! 5 gyógyital a testi, lelki egészségérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161004-gyogyteak-oszre-az-egeszsegedert.htmlItt az ősz, és már közeledik a tél is. Ez az az időszak, amikor a legjobban esik egy finom, meleg teát elkortyolgatni. És ha már ezt teszed, akkor próbálj ki többféle gyógyteát is, amivel igazán jót teszel a testednek és a lelkednek. Ez Zsír!--Bangó Margit unokája volt 140 kilós is! Így néz ki most Tinahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160930-bango-margit-unokaja-140-kilot-is-nyomott-a-gyomorszukito-mutet-utan-kivirult.htmlHatalmas lelki terhet jelentett Tinának, hogy ismét felcsúsztak rá a kilók, miután egyszer már sikerült megszabadulnia a túlsúlyától. Ezért döntött a gyomorszűkítő műtét mellett, és most boldogabb, mint valaha. Ez Zsír!--Törd a fejed! Készülj az októberi kihívásra!http://www.life.hu/ez-zsir/20160929-az-oktoberi-kihivasban-logikai-jatekokat-jatsszunk.htmlA húsmentes hónap után ezúttal az elménkre helyezzük a hangsúlyt, és októberben megfogadjuk, hogy mindennap táblajátékokkal játszunk. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.