Mi lassan télikabátban járunk, de Bódi Sylvi még bikiniben napfürdőzik

Bódi Sylvi tenger Nap szörf bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napsütés és szörfdeszka: ez Bódi Sylvi két legfontosabb kiegészítője. A modell már nem is tudna meglenni a hullámok morajai nélkül, mi pedig csak irigykedni tudunk a buszmegállóban vacogva.

"Ez vagyok én, és ez az a hely, ahová tartozom. Helyek, ahol kókuszpálmák nőnek, ahol erőteljes a napsugár és a tenger hullámai szolgáltatják a napom ritmusát" - írta a többi között Bódi Sylvi a feltöltött fotójához, amin egy szörfdeszkával, olyan sárga bikiniben pózol, mint a nap. Mi pedig az irigységtől vagyunk hasonlóan sárgák, de azért persze egyetértünk Sylvivel, aki élvezi az egyszerű, lassú életmódot, a békét és a harmóniát. "Közel lenni a természethez, a legjobb dolog a világon" - osztotta meg még érzéseit a modell, aki valószínűleg soha nem is akar majd hazatérni a paradicsomból.

Bódi Sylvi korallzátonynak csapódott szörfözés közben, de már jól van

Nemrég egy csúnya baleset érte Bódi Sylvit: szörfözés közben csúnyán megsérült és össze kellett varrni a mellkasát. A szépséget azonban még ez sem tantoríthatta el a kedvenc sportjától, hiszen máris szörfdeszkára állt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Extravagáns külsővel jelent meg Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/trend/20161007-gaspar-evelin-extravagans-frizuraban-pozolt-kozossegi-oldalan.htmlGáspár Evelin mostanában ritkábban mutatja meg magát rajongóinak. A showman szépséges lánya ezúttal nem mindennapi frizurájával rukkolt elő Instagram oldalán. TrendOrigoSzépségtrükkjeiről vallott Szekeres Nóra - Lesd el őket te is!http://www.life.hu/trend/20161005-szekeres-nora-szepsegapolasrol-sminktippekrol-meselt.htmlGondoltad volna, hogy a mindig bájos Szekeres Nóra betöltötte 36. életévét? Tíz évet simán letagadhatna a műsorvezető, akit ezúttal szépségápolásról, sminktippekről faggattunk. Trend--Túltolták: minden idők 10 leghatalmasabb Photoshop baklövése a címlaponhttp://www.life.hu/trend/20161006-minden-idok-10-legnagyobb-photoshop-baklovese-a-cimlapon.htmlAz ikonikus magazinok címlapjait nagy gonddal állítják össze, mégis sokszor előfordul, hogy fatális hibát vétenek. Legtöbbször a képek utómunkáját viszik kicsit túlzásba, így a végeredmény sokszor nemcsak a természetellenes tökéletesség: előfordul néhány hiányzó végtag is. TrendOrigoHollywoodi sztártervező ruháját viselte a nagy napon Szabó Zsófihttp://www.life.hu/trend/20161006-szabo-zsofi-vera-wang-menyasszonyiruhaban-mondta-ki-a-boldogito-igent-szerelmenek.htmlSzabó Zsófi és Kis Zsolt október 1-jén mondták ki egymásnak a boldogító igent. A csodálatos esküvőt Zsófi álomszép ruhája koronázta meg, amit nem akárki tervezett: a hollywoodi celebek egyik kedvenc divattervezője, Vera Wang. TrendOrigoÁlomesküvő 2. rész - A gyűrű az összetartozás, az örök szerelem szimbólumahttp://www.life.hu/trend/20161004-alomeskuvo-masodik-resz-jegygyuruk-es-karikagyuruk.htmlAz elkövetkező hetekben menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! Trend--Már a halloweeni jelmezeteken gondolkodtok? Íme, egy szuper smink hozzá!http://www.life.hu/trend/20161004-halloweeni-smink-varady-polettol.htmlIgaz, még csak október eleje van, de az igazán lelkes halloweenfanok már most a jelmezeken agyalnak. Ha kellene egy jó smink is hozzá, próbáld ki Várady Polett tippjeit! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.