Csobot Adél Istenes Nátán harmónia Istenes Bence család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence és Csobot Adél boldogsága néhány hónapja teljesedett ki a kis Nátán érkezésével. A fiatal pár azóta többször enged bepillantást családi életükbe, rajongóik legnagyobb örömére. Legutóbbi fotójuk láttán még a legkeményebb szív is ellágyul...

A műsorvezető és énekes kedvese boldogabbak már nem is lehetnének. Néhány hónapja megérkezett életükbe szerelmük gyümölcse, a kis Nátán is, valamint karrierjük is folyamatosan ível felfelé. Bence minden nap képernyőn szerepel, hamarosan a Comet díjátadót is ő fogja vezetni Iszak Eszti oldalán, Adél pedig a szülés után szintén kezd visszarázódni a színpadi életbe.

Hamarosan pedig óriási változás áll be a kis család életébe, ugyanis Szily Nóra korábbi interjújában elárulták, hogy Németországba költöznek és ott kezdenk majd új életet.

Addig is itthonról posztolnak cukibbnál cukibb fotókat közösségi oldalaikra.

Legutóbb a büszke apuka mutatta meg, milyen náluk egy meghitt családi este.

"Már csak anya nézi a Bogyó es babócát"- írta a kép mellé Bence.

mar csak anya nezi a bogyo es babocat ❤️❤️ #family #mylove #myson #goodnight #happymoments

Istenes Bence (@istenesbence) által közzétett fénykép,

Szulák Andrea az örökbefogadást fontolgatja?http://www.life.hu/csalad/20161006-szulak-andreat-foglalkoztatja-az-orokbefogadas-gondolata-mar-rozinaval-is-beszelt-rola.htmlSzulák Andrea immár egyedülálló anyaként éli életét. Mint mondja, kislányával, Rozinával legendás kapcsolatot ápolnak és igyekszik minden fontos dolgot megtanítani vele, leginkább azt, mik a valódi értékek a világban. A fontos döntésekből sem hagyja ki soha, éppen ezért beszélgetett már vele arról is, mi lenne, ha segítenének egy család nélküli kisgyereken... CsaládOrigo"Bizonytalan vagyok egy csomó mindenben" - Félelmeiről vallott Péter Szabó Szilvihttp://www.life.hu/csalad/20161004-peter-szabo-szilvia-szules-elotti-felelmeirol-meselt.htmlPéter Szabó Szilvi élete legszebb és legboldogabb időszakát éli, ám a szülés előtti utolsó hónapban őt is utolérte a félelem: bepánikolt attól, vajon mindent előkészített-e a kisbaba érkezésére. CsaládOrigoPeller Annáéknál bővül a család?http://www.life.hu/csalad/20161004-peller-anna-es-efje-miki-a-nyero-paros-elso-szeriajanak-gyoztesei-most-mar-otthon-vannak.htmlA Nyerő páros első szériájának győztese Peller Anna és férje, Mikike. Bár sokszor aggatják rájuk a furcsa páros jelzőt is, ők mégis felhőtlen boldogságban élnek kislányukkal, Annabellával és négy kedvenc háziállatukkal. Család--Elképesztően cuki Mila Kunis és Ashton Kutcher kislánya: Fotók!http://www.life.hu/csalad/20160928-mila-kunis-es-ashton-kutcher-kislanya-nagyon-aranyos-egyre-tobb-foto-kerul-elo-a-csoppsegrol.htmlMint ismeretes, Mila Kunis és Ashton Kutcher már a második babájukat várják. Most azonban nem a sztármama terhespocakja áll a középpontban, a paprazzók ezúttal a kis Wyattel kapták lencsevégre a szülőket.Család--Kelemen Anna vidékre költözött, és két kislányt nevel – ez aztán a változás!http://www.life.hu/csalad/20160927-kelemen-anna-elete-teljesen-megvaltozott-videkre-koltozott-es-ket-kislanyt-nevel.htmlKelemen Anna életéről sok mindent tudhatunk – voltak benne botrányos és arcpirító időszakok is. Ám úgy tűnik, a szőke szépség élete teljesen átalakult: vidékre költözött, és gyerekeket nevel... Család--Csobot Adél: "Tisztában vagyok vele, hogy a neheze még hátra van!"http://www.life.hu/csalad/20160922-csobot-adel-fel-a-valtozasoktol-de-azert-varja-is-uj-otthonat-es-annak-kulturajat.htmlCsobot Adél és Istenes Bence néhány hete jelentette be, hogy életük egyik legnagyobb kalandjára vállalkoznak: Kölnbe költöznek és ott kezdenek új életet.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.