Durván kiretusáltatta magát Kulcsár Edina

Forrás: TV2 -
retusálás fotó Cinthya Dictator Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina fotózáson vett részt, amin nem kellett túl sok ruhát viselnie. Mindössze egy csipkés body takarta az idomait. A szépségkirálynő azonban nincs megelégedve az alakjával, így amikor meglátta a róla készült nyers fotókat, kiadta az utasítást, mit változtasson meg rajta Cinthya Dictator.

Cinthya Dictator készített néhány szexi, de elegáns képet Kulcsár Edináról. A fotók elkészülésének kulisszatitkairól a Life.hu is beszámolt. A fotóslány nem győzte dicsérni Edina alakját, aki azonban egyáltalán nincs megelégedve az idomaival. Nem is tagadja, hogy gyakrabban kellene edzőterembe járnia, de amikor meglátta a nyers fotókat, alaposan összeráncolta a homlokát.

Forrás: TV2

Cithya Dictator megkérdezte tőle, hogy min szeretne változtatni vagy javítani, Edina pedig már sorolta is. „A testemre koncentráljunk. Úristen. Derekat vékonyítani, cicit növelni, kart vékonyítani, combot, popsit kijjebb, bugyit visszább, hosszabb testet” – zárta a felsorolást a műsorvezető, amiket Cinthya sorra el is végzett. Az egésznek a végeredménye pedig az lett, hogy a képeken Edina már nem is hasonlított önmagára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.