Ashton Kutcher 2 éves kislánya szeret káromkodni

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Knng Mega -
Ashton Kutcher Mila Kunis kislány család káromkodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wyatt Kutcher, Ashton Kutcher és Mila Kunis két éves kislánya igazi dumagép. Három nyelven beszél: angolul, oroszul és spanyolul, emelett pedig szeret káromkodni.

Ashton az NBC Late Night with Seth Meywers vendége volt, ahol sokat mesélt két éves kislányáról. Az apuka elmondása szerint Wyatt ért és beszél angolul, ért és beszél spanyolul, ért oroszul, de nem nagyon beszéli a nyelvet. A kislány rengeteget csacsog és szüleinek nagyon kell figyelni, hogy mit mondanak előtte.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Knng Mega

Amikor a kislány másfél éves volt, a család kiskutyája, Ricky a padlóra pisilt, mire Ashont elkáromkodta magát: "Fuck, Ricky! (B*meg, Ricky!)" A színész nem vette észre, hogy kislánya mögötte állt, aki természetesen azonnal elkezdte ismételgetni, amit az apukájától hallott. Ashton persze próbálta elmagyarázni Wyattnek, hogy nem is azt mondta, amit, de nem igazán sikerült. Amikor a kislány azt látta, hogy a kutya lyukat rágott a szőnyegre, pontosan úgy fejezte ki az érzéseit ezzel kapcsolatban, ahogy az édesapja.

A jóképű színész azt is elárulta a showban, hogy 8 hét múlva kisfiuk születik:



Újabb fordulat: mégsem nyomoz az FBI Brad Pitt után?http://www.life.hu/csalad/20161008-az-fbi-soha-nem-inditott-nyomozast-brad-pitt-es-angelina-jolie-valasaban.htmlPéter Szabó Szilvi visszavonulhttp://www.life.hu/csalad/20161008-peter-szabo-szilvi-visszavonul-az-enekesno-babat-var.htmlLegalább 100 gyereke van az önkéntes spermadonornakhttp://www.life.hu/csalad/20161007-matt-stone-ingyen-adja-a-spermajat-a-facebookon.htmlGáspár Laci ledobta a cukiság bombát - Ettől a fotótól elolvadsz!http://www.life.hu/csalad/20161008-gaspar-laci-az-x-faktor-mentora-cuki-fotot-posztolt-ket-honapos-kisfiarol.htmlGyerekek, akik beperelték saját szüleikethttp://www.life.hu/csalad/20161007-gyerekek-akik-bepereltek-sajat-szuleiket.htmlHallani sem akar újabb gyerekről Jude Lawhttp://www.life.hu/csalad/20161007-jude-law-nem-akar-tobb-gyereket-ramehet-a-kapcsolata.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.