Ő a világ legtermékenyebb béranyája - 50 évesen is szülni akar

Forrás: Youtube/This Morning -
Carol Horlock kisbaba szülés béranya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az életét kockáztatja Carole Horlock, aki minden bizonnyal a világ legtermékenyebb béranyája. 50 évesen a tizenhatodik és a tizenhetedik babának készül életet adni, holott az orvosok arra figyelmeztettét, hogy bele is halhat a terhességbe.

Carol januárban szülte meg a tizenötödik babát. A kicsi a tizenharmadik bérterhességéből született, az asszonynak két saját gyermeke is van. Már ennél a terhességnél sem ment minden simán, és úgy volt, hogy Carol befejezi a béranyaságot. Most azonban meggondolta magát, és 50 évesen a tizenhatodik és a tizenhetedik babát is világra hozná - írja a The Sun magazin.

"Azt mondták az orvosok, hogy nem lehetek többet terhes, mert az életemet kockáztatom" - mesélte Carole, aki ennek ellenére most egy angol párnak szeretne segíteni, akiknek több beültetés, mesterséges megtermékenyítés után sem született gyermeke.

Forrás: Youtube/This Morning

Carol azt mondja, már egyszer lezárta magában a béranyaságot, de aztán meglátta az egyik barátnője kerekedő pocakját és rájött, hogy imád terhes lenni, és szeretné még érzeni, milyen áldott állapotban lenni:
"Ha 50 évesen teherbe esek, akkor Anglia legidősebb bérenyája leszek. Ha ikrek lesznek, akkor ez lesz a harmadik ikerterhességem. Egyszer már szültem kettes- és hármas ikreket is."

A béranyaság nem csak annak veszélyes, aki vállalkozik arra, hogy megszülje mások kisbabáját. A gyeremekre váró szülők is nagyon rosszul járhatnak. 2004-ben Carol megszült egy kisfiút, akiről később egy genetikai vizsgálat során kiderült, hogy nem is a megbízó házaspár gyermeke, hanem Carol és a férje, Paul hozták össze a kicsit természetes úton. Nagyon nehéz döntés volt, de Carolék úgy döntöttek, hogy a bébit örökbe adják a házaspárnak.

A nő 1995-ben vállalt először béranyaságot, mert szeretett volna segíteni a kétségbeesett, gyermektelen párokon. Ez azóta küldetéssé vált számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.