Adele edzőtermi fotója zseniális: így szenved az énekesnő

Forrás: Instagram/Adele -
szenvedés súlyfelesleg Adele edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg sztár oszt meg olyan fotót, amelyen éppen edzés közben látható. Adele is így tett, ám az ő képe mégis különbözik az összes többitől, ugyanis kegyetlenül őszinte. Széles vigyor helyett a küzdelem és a szenvedés látható az arcán: pontosan ezt érezzük nagyon sokan, mikor az edzőteremben izzadunk.

A sztárok legtöbbször mosolyognak, mindegy milyen szituációban láthatóak a közösségi oldalakra feltöltött fotóikon. Rengetegen posztolnak előszeretettel az edzőteremből, és miközben éppen a tökéletes testük kialakításán dolgoznak, mi mást csinálnának, szintén mosolyognak. Adele is megosztott egy képet, melyen az edzőteremben próbálja ledolgozni súlyfeleslegét, ám a megszokottól eltérően az ő arcán teljesen más kifejezés látható: szenvedés és küzdelem. Éppen ezért szeretjük annyira az énekesnőt, ugyanis ezzel a fotóval sokkal inkább tudunk azonosulni.

Forrás: Instagram/Adele

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.