Idilli családi videót posztolt Istenes Bence: hát nem édesek?

Csobot Adél kisfiú videó Istenes Bence énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két fiatal a jelek szerint borzasztóan élvezi a szülői teendőket. Bence nagyon meghitt videót posztolt az Instagramra. 

"Szombati Micimackó" - írta a videó mellé a büszke édesapa, aki egy gitárral a kezében szórakoztatta a kis Nátánt. Persze a dalolászásba Adél is beszállt, aki örömmel énekelt a kisfiának. Istenes Bence és Csobot Adél most minden idejüket a babájukra szánják. Bár nagy esküvőt szeretnének, de elmondásuk szerint nem most. Bence nemrég azt is elmesélte, hogy mivel ő sem egyke gyermek, hamarosan jöhet a második baba.

szombati Micimacko ❤️❤️ #family #mylove #myson #winniethepooh #guitar

Istenes Bence (@istenesbence) által közzétett videó,

A család hamarosan Németországba költözik

"Természetesen minden munkát elvégzek, amiben számítanak rám ősszel, vagyis az állandó bázisunkat tesszük át Németországba. Korrekt srác vagyok, nem hagynék senkit cserben." - nyilatkozta nemrég a fiatal műsorvezető.
Sarka Kata idilli képet posztolt: Nézd kivel szelfizik!http://www.life.hu/csalad/20161010-sarka-kata-idilli-kepet-posztolt-gyermekeivel-egyutt-mosolyogva-szelfizik-davidkava-es-noncsival.htmlMindenki tudja, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata házassága válságban van, de ha csak a közösségi oldalakra feltöltött fotóikat nézzük, ott továbbra is teljes az idill. Kata mosolyogva pózol a gyerekekkel. Család--Ashton Kutcher 2 éves kislánya szeret káromkodnihttp://www.life.hu/csalad/20161009-ashton-kutcher-es-mila-kunis-2-eves-kislanya-wyatt-szeret-karomkodni.htmlWyatt Kutcher, Ashton Kutcher és Mila Kunis két éves kislánya igazi dumagép. Három nyelven beszél: angolul, oroszul és spanyolul, emelett pedig szeret káromkodni. Család--Amikor a nők teste felett a politikusok rendelkeznek - Abortusztilalom Európábanhttp://www.life.hu/csalad/20161006-lengyelorszagi-abortusztilalom-milyen-hatassal-lenne-a-tarsadalomra-a-nokre.htmlTalán kijelenthetjük, hogy egyetlen nő sem jószántából dönt az abortusz mellett. Életük valószínűleg legnehezebb döntését hozzák meg azok, akik a terhességmegszakítást választják. Minden egyes döntés mögött különböző okok, személyes történetek állnak, a válsághelyzetben lévő nőknek pedig igenis meg kell adni a választás szabadságát. Egészen egyszerűen nem szabad engedni, hogy meglett korú férfi politikusok mondják meg, mit tehetnek a nők a saját testükkel. Család--Végre! A válási balhé óta először láthatta gyermekeit Brad Pitthttp://www.life.hu/csalad/20161007-a-valasi-balhe-ota-eloszor-lathatta-gyermekeit-brad-pitt-szinesz.htmlSzeptember 19. óta Brad Pitt először találkozhatott gyermekeivel. CsaládOrigoAngelina Jolie és a gyerekek terápiára járnakhttp://www.life.hu/csalad/20161005-brangelina-valas-angelina-jolie-es-a-gyerekek-terapiara-jarnak.htmlEgy válás sosem könnyű, ám ha mindez kamerák és fotósok kereszttüzében történik a nyilvánosság előtt, az talán még jobban megviseli az embert. Család--Fejlemény: Brad Pitt mellett áll ki a volt dada!http://www.life.hu/csalad/20161005-brad-pitt-mellett-all-ki-a-csalad-volt-dadusa-krisann-morel-uzent-angelina-jolienak.htmlSokáig dolgozott dadusként a sztárcsaládnál Krisann Morel, aki most nagyon aggódik, főként a gyerekek miatt. A válás kihirdetése óta ugyanis semmi másról nem szól a sajtó, csak arról, hogy Brad Pitt agresszív, alkoholista és drogos. A dada kiáll a színész mellett, és üzenete van Angelina Jolie számára. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.