Konkoly Ági túlzásba vitte a fogyást? Így fest a szülés után az egykori szépségkirálynő

Konkoly Ági fotó fogyás szülés edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ági úgy érzi, hogy most nincs szüksége több hetes diétára. A celebmami szerint mindent megtesz annak érdekében, hogy a lánya mindenből a legjobbat kapja. 

Az egykori Miss Universe Hungary cím birtokosa pár hónapja adott életet kislányának, de olyan, mintha nem is szült volna: a teste elképesztően karcsú. Ági összesen 19 kilót hízott a terhesség alatt, azonban ez mára meg sem látszik rajta, sőt mintha kissé vékony is lenne. Bár az édesanya nem sanyargatja magát, elmondása szerint van olyan, hogy elmarad egy-egy étkezés - írja a Bors.

Köszönjük @bnz_fashion!

Ági Konkoly (@agikonkoly) által közzétett fénykép,

"Mivel rengeteget híztam Zoéval, eleinte rajtam is volt plusz, de nem igazán érdekelt. Csak az volt a fontos, hogy jó anya legyek, és tudjam szoptatni a kislányomat. Folyamatosan figyeltem a táplálkozásomra, egészséges ételeket ettem, és figyeltem arra, hogy tartósítószer ne kerüljön a szervezetembe, hogy tápláló anyatejet kapjon a kisbabám. Szerencsés vagyok, mert nyolc hónapig tudtam szoptatni. Ez alatt az idő alatt háromóránként mindig ettem egy ki­csit, és az első négy hónapban nem is sportoltam" - vallotta be Ági, aki nem tervez kemény fogyókúrát, főleg azért, mert most a kislánya neki a legfontosabb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.