Justin Theroux bőrdzseki Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész maga vallott arról, milyen feszültség is van mostanában közte és Jennifer Aniston között. Ha Justin Theroux nem vigyáz, komoly bajba kerülhet, ugyanis feleségének elege van. Ha még egy bőrdzsekit hazavisz, annak beláthatatlan következményei lesznek.

Nem tolerálja tovább Jennifer Aniston férje hóbortját. Justin Theroux védjegyének számító bőrdzsekijéről van szó, amit előszeretettel visel, és amikkel valószínűleg tele van a gardrób, valamint Jennifer Aniston hócipője is. A színész egy interjúban mesélt arról, hogy feleségének elege van már ebből a ruhadarabból.

Forrás: Instagram/Justin Theroux

"Általában csizmát hordok farmerral, szakadt pólóval és bőrdzsekivel" - mondta Justin. Hozzátette, Jennifer Aniston nem viseli túl jól a kabátmániáját. "Ha még egy bőrdzsekit hazaviszek,

a feleségem meg fog ölni"

– árulta el a sztár, aki 13 éves korában alkotta meg magának ezt a stílust, de felesége kedvéért hajlandó változtatni, mivel jó férj szeretne lenni. Már a nagypapája miatt is, aki 50 évig élt boldog házasságban a nagymamájával. "Nagypapám egyetlen mondatot mindennap leírt a naplójába, mégpedig azt, hogy jobban szereti a nagymamámat, mint valaha. Azt hiszem, ez egyfajta meditáció is volt a számára. Nagyon megható"mesélte Justin Theroux.

Menyasszonyiruha-mustra: ezek a magyar celebek kedvenceihttp://www.life.hu/trend/20161010-magyar-celebek-akik-kiprobaltak-a-menyasszonysagot.htmlKorábban összeszedtük a legszebb magyar celeb menyasszonyokat, most pedig azokra a sztárokra voltunk kíváncsiak, akik ugyan nem a nagy napon, csak egy fotózás kedvéért, de menyasszonyi ruhába bújtak. Szavazz a kedvencedre! TrendOrigoLagzi Lajcsi lánya luxusautót villantotthttp://www.life.hu/trend/20161011-lagzi-lajcsi-lanya-galambos-bogi-luxusautojat-mutogatja-az-instagramon.htmlGalambos Bogi már igazi nő, ezt minden rajongója láthatja, aki követi a mulatóskirály legidősebb gyermekének Instagram-oldalát. Néhány napja pedig azt is megmutatta, milyen kocsival szeli a dombokat. TrendOrigoSzabó Zsófi jegygyűrűje egyszerűen gyönyörű - nézd meg te is!http://www.life.hu/trend/20161010-szabo-zsofi-megmutatta-jegygyurujet.htmlZsófi pár napja mondta ki a boldogító igent, most pedig egy újabb részletet mutatott álomesküvőjéből. TrendOrigoVetkőzni akar a szépségverseny győztese, Szabó Kingahttp://www.life.hu/trend/20161010-a-wellhello-lany-szabo-kinga-szepsegversenyt-nyert-es-gondolkodas-nelkul-levetkozne.htmlIsmét kiválasztották a legszebb Wellhello-lányt, aki a zsűri döntése alapján nem más lett, mint Szabó Kinga. A hölgyeményről rögtön kiderült, nemcsak mutatós, de még bevállalós is: gondolkodás nélkül levetkőzne. TrendOrigoElképesztő ruciban gálázott Misha Bartonhttp://www.life.hu/trend/20161009-elkepeszto-ruciban-galazott-misha-barton-szineszno.htmlEgy tőle igen szokatlan szerelést választott a Hammer Múzeum gálájára Misha Barton színésznő. Trend--Vasfűzők, radioaktív arckrémek, arzénruhák – 15 halálos divathóborthttp://www.life.hu/trend/20161007-15-halalos-divathobort-az-emberiseg-tortenelmebol.htmlAz emberiséget mindig is meghatározta a divat, és akár elismerjük, akár nem, mindannyiunk életére hatással van. Ha visszanézzük gyerekkori fényképeinket, valamennyien megmosolyogjuk akkori öltözetünket és kinézetünket, hiszen minden kor mást tartott divatosnak. A legtöbb divathóbort valóban csupán megmosolyogni való, de akad példa arra is, hogy egy-egy felkapott divatirányzat akár halálos következményekkel is járhat. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.