70 évesen is fantasztikusan fest Charlie angyala, Jaclyn Smith

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com -
fashion week színésznő Jaclyn Smith Charlie angyalai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jaclyn Smith első ránézésre egy jó karban lévő 50-es nőnek néz ki, pedig idén 70 éves. A színésznőről készült fotók alapján csak azt kérdezzük: mi lehet szépségének titka?

Charlie egykori angyala, Jaclyn Smith és férje, Dr. Brad Allen a Madeo étteremben vacsoráztak Hollywoodban, itt kapták őket lencsevégre. A 70 éves színésznő eszméletlenül fest: nemcsak vékony, de az arca is gyönyörű.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

A világsztár évekkel ezelőtt indított útjára egy saját kozmetikai márkát, így természetesen ezen termékek használatára esküszik, illetve a táplálkozásra: szerinte az egészséges választásokkal sokat tehetünk a bőr szépsége érdekében. Bár Jaclyn ezt lefelejtette a listáról, de azért a genetika sem utolsó tényező!

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Persze nem ő az egyetlen Hollywoodban, aki ebben a korban is remekül fest: Goldie Hawn alakjára még mindig nem lehet panasz, de a 78 éves Jane Fonda is letagadhatna pár évtizedet!

Álomesküvő 3. rész - "Az emlékezetes esküvők mesés meghívókkal kezdődnek"http://www.life.hu/trend/20161012-alomeskuvo-harmadik-resz-meghivok.htmlAz elkövetkező hetekben menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! Trend--Kylie Jenner túl messzire ment: ezt végre ő is bevallottahttp://www.life.hu/trend/20161012-kylie-jenner-feltoltette-ajkait-vegre-nem-titkolja.htmlKylie Jenner évekig tagadta a vádakat, miszerint feltöltette ajkait. A lány még csak 19 éves, de már jópár plasztikai beavatkozáson részt vett. Ám most végre elárulta, miért is akart húsos ajkakat. TrendOrigoDögös, szőke frizurával hódít Tóth Gabihttp://www.life.hu/trend/20161011-dogos-szoke-frizuraval-hodit-toth-gabi-enekesno-az-x-faktor-mentora.htmlAz X-Faktor egyetlen női mentorára nem jellemzőek az unalmas frizurák: Gabi szívesen váltogatja a haja színét és fazonját. Ezúttal is így tett, és meg kell hagyni, nagyon dögös ez az új stílus! TrendOrigoBeyoncé rózsaszínben is istennő - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20161007-heti-stilusmustra-szerepel-benne-beyonce-sarah-jessica-parker-cate-blanchett.htmlNőies báj, maszkulin stílus, eltúlzott részletek, és egy street style királynő, akit senki nem tud felülmúlni. Íme, a hét legjobban és legrosszabbul öltözött sztárjai! Trend--Pásztor Annát felszarvazták - Ennyire extrém kalap még sosem volt rajtahttp://www.life.hu/trend/20161008-pasztor-annat-felszarvaztak-ozikes-sisakban-zsurizett-a-star-academy-elo-showjaban.htmlAz Anna and the Barbies éneksenője, Pásztor Anna, már többször sokkolt extrém fejdíszeivel és sminkjeivel, ezt a sisakot azonban végképp nem értjük.TrendElképesztő ruciban gálázott Misha Bartonhttp://www.life.hu/trend/20161009-elkepeszto-ruciban-galazott-misha-barton-szineszno.htmlEgy tőle igen szokatlan szerelést választott a Hammer Múzeum gálájára Misha Barton színésznő. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.