Nagyon sokan és sokszor terrorizálták az iskolában a 23 éves lányt, akinek mindig is problémái voltak a súlyával. Emma Pope az egyik durva beszólás után azonban úgy döntött, változtat az életén. Több mint 65 kilótól szabadult meg, és most randira hívják azok, akik korábban megalázták.

Csak úgy nevezték, a kövér lány. Emma Pope élete nem volt egyszerű, hiszen már egészen kisiskolás korától fogva problémája volt a súlyával. Iskolatársai folyamatosan terrorizálták őt, bár a szüleinek soha nem mondta el a fiatal lány, hogy milyen atrocitások érik az osztályban. Egyetemistaként már 142 kilót nyomott Emma, aki egy utolsó beszólás után megelégelte a helyzetet. 

Forrás: Instagram/popemma

"Mindig én voltam a kövér lány, de a legrosszabb egy röplabdameccsen történt, amikor csomó fiú elkezdte ordibálni, hogy milyen kövér a hátsóm" - mondta Emma, akinél ez volt az utolsó csepp a pohárban, és megkezdte hosszas, kemény küzdelmét a túlsúlyával.

Forrás: Instagram/popemma

Hónapokig tartó harc volt ez, aminek még most sincs vége, de így is sikerült megszabadulnia már 65 kilótól. "A fogyásom kezdetén nagyon sok srác elkezdett teljesen máshogy kezelni. Nagyon furcsa volt. Üzeneteket kaptam a fiúktól, hogy mennyire sajnálják, amit mondtak" - mesélte a Daily Mailnek Emma, akit randizni is hívnak most azok a srácok, akik korábban megalázták.