Szabadítsd ki melleidet a börtönből: melltartómentes nap van

mellrák National No Bra Day melltartó nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki ismeri azt a felemelően csodálatos érzést, amikor hazaérve végre kikapcsolhatjuk a melltartónkat, és olyan messze dobjuk el, amilyen messze csak lehet. Ma, a melltartómentes napon egyáltalán nem is kell felvennünk!

A melleink szabadságát nemzetközileg október 13-án ünnepeljük, ez ugyanis a melltartómentes nap! A National No Bra Day nemcsak azért született, hogy ledobhassuk a cicifixet, és korlátozás nélkül hullámozhassanak a kebleink, ennél jóval fontosabb és nemesebb célja is van az akciónak.

Forrás: Dreamstime

Nem másra szeretné felhívni a figyelmet, mint a mellrákra, pontosabb az az elleni küzdelemre. Ez a nap a szűrővizsgálatok fontosságára emlékeztet a melltartómentességgel, ugyanis sok mellrákból felépült nő képtelen elhagyni ezt a fehérneműt a protézisük miatt. Nem úgy ez a ráktúlélő hölgy, aki nemrég éppen egy zenei fesztiválon jelent meg meztelen felsőtesttel, hogy felhívja a figyelmet a betegségre!

Ledobnád a melltartód? 5 tipp, amivel stílusos lehetsz

Úgy tűnik, az előformázott mellek ideje lejárt: újra divatba jöttek a melltartómentes hétköznapok. Nem szeretnél akkora feltűnést kelteni az utcán, mint a szupermodell Rosie Huntington-Whiteley? A Life.hu összegyűjtötte a cicifixmentes öltözködés 5 alapszabályát.
Haj- és sminkvariációk egy őszi-téli esküvőrehttp://www.life.hu/trend/20161012-haj-es-sminkvariaciok-egy-oszi-teli-eskuvore.htmlLegtöbben nyárra vagy tavaszra időzítik a nagy napot, pedig az őszi és a téli esküvőnek is megvan a maga bája. Csodás természeti témájú esküvőket lehet ilyenkor tartani, ráadásul hosszú csipke felsőkben pompázhattok. Mindezekhez most szuper frizura- és sminktrükköket is mutatunk nektek! TrendOrigoÁlomesküvő 3. rész - "Az emlékezetes esküvők mesés meghívókkal kezdődnek"http://www.life.hu/trend/20161012-alomeskuvo-harmadik-resz-meghivok.htmlAz elkövetkező hetekben menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! Trend--70 évesen is fantasztikusan fest Charlie angyala, Jaclyn Smithhttp://www.life.hu/trend/20161012-70-evesen-is-fantasztikusan-fest-charlie-angyala-jaclyn-smith-szineszno.htmlJaclyn Smith első ránézésre egy jó karban lévő 50-es nőnek néz ki, pedig idén 70 éves. A színésznőről készült fotók alapján ssak azt kérdezzük: mi lehet szépségének titka? Trend--Kylie Jenner túl messzire ment: ezt végre ő is bevallottahttp://www.life.hu/trend/20161012-kylie-jenner-feltoltette-ajkait-vegre-nem-titkolja.htmlKylie Jenner évekig tagadta a vádakat, miszerint feltöltette ajkait. A lány még csak 19 éves, de már jópár plasztikai beavatkozáson részt vett. Ám most végre elárulta, miért is akart húsos ajkakat. TrendOrigoSokkoló és merész trendek! Hollywoodi sztárok legextrémebb cipőihttp://www.life.hu/trend/20161010-hollywoodi-sztarok-legextremebb-cipoi.htmlAz extrémnek kétféle változata van: a sokkoló és a csodálatos. A hollywoodi cipőcsodák között is van ilyen is, olyan is: ki nevetséges, ki álomszép lábbelikbe bújik a vörös szőnyegen. Mutatjuk is a kedvenceinket mindkét kategóriában! Trend--Menő frizurával hódít Görög Zitahttp://www.life.hu/trend/20161011-gorog-zita-modell-musorvezeto-nagyon-csinos-frizuraval-csekkolt-be-kepmegoszto-oldalan.htmlA gyönyörű magyar modell az élő bizonyíték arra, hogy egy nő rövid hajjal is lehet igazi nő. Zita fantasztikusan fest hosszú fürtök nélkül is! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.