A 49 éves Nicole Kidman végtelen combokat villantott

Forrás: AFP/Ben Stansall -
fashion week Nicole Kidman villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztrál színésznő már 49 éves, de a virgácsai még mindig isteniek. Ahogy öregszik, Nicole egyre merészebb a vörös szőnyegen: most egy elég vagányan felsliccelt ruhában mutatta meg, hogy van még keresnivalója az A-listás sztárok között. 

Nicole Kidman Dev Patel színésszel, A gettómilliomos című film sztárjával jelent meg a londoni filmfesztiválon a vörös szőnyegen. A világsztár ezúttal egy klasszikus fekete estélyire voksolt, és megmutatta azt is, hogy jól tudja, idén hatalmas divat a bársony.

Forrás: NORTHFOTO/Doug Peters/EMPICS Entertainment/Doug Peters

A gothic stílusú kreáció igen merészre sikeredett: Nicole mindkét combját szabadon hagyta, így a fesztivál közönsége nem győzte csodálni a színésznő csodaszép combjait. A ruha egyébként kicsit emlékeztet bennünket Angelina Jolie egykori bársony ruhaköleményére, ami óta lényegében ekkora divat lett a combvillantás.

Forrás: AFP/Ben Stansall

Egy kifogásunk azért lenne Nicole Kidman megjelenésével kapcsolatban, ez pedig természetesen az arca. A 49 éves sztár ugyanis még mindig képtelen leállni a szépészeti beavatkozásokkal, és ezt már tagadni is kár: az arca olya sima, mint egy tizenéves kislánynak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.