Már nem először láthattunk szexi képeket Nyári Diáról. Ezeken a fotókon, viszont minden eddiginél többet megmutat magából, hiszen csak egy kis csipkével takarja formás testét.

Irtó dögös képeket készített Nyári Diáról egy tehetséges magyar fotós, Gelner Lóránd. A fiatal színésznő mindössze 16 évesen került a Mátyás térre, lassan 7 éve alakítja a Barátok közt jó csaját és mára az egykori tiniből gyönyörű, fiatal nő lett.

Fotó: Gelner Lóránd/renzo.hu

A Dia a képek kapcsán azt is elárulta, rengeteget tesz azért, hogy csodás alakját megőrizze.
"Százhetvenöt centi magas vagyok, a tornasorban én voltam a második. Ugyanakkor hízékony fajta, így, ha picit elengedem magam, rögtön felszaladnak rám a kilók. Mint mindenkinek, nekem is vannak olyan területek, amelyekre különösen oda kell fi­gyelni, ezek a fenekem és a combom. Rendszeresen sportolok, egészséges életmódot folytatok, számomra ez na­gyon fontos." 

Forrás: Gelner Lóránd/renzo.hu

A 22 éves színésznő arról is beszélt, hogy a jövőben is várhatunk-e hasonlóan lenge képeket: "Soha ne mondd, hogy soha! De ha most kérnének fel rá, nemet mondanék. Egyébként is van, amit soha nem tennék közszemlére."