szépségápolás életérzés modern Barbie smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ártatlanul szexi és a végletekig titokzatos – ez a modern Barbie-életérzés. Jeremy Scott divattervező az 50-es évek stílusvilágát eleveníti meg, idomulva a mai igényekhez és a modern ízléshez. Inspirációját a 150 éves Barbie adta, így látott napvilágot a Papírbabák – Moschino kollekció, amihez fantasztikus smink is készült. Larion Oscar sminkmester most beavat a részletekbe, hogyan lehetsz te is pillanatok alatt modern Barbie.

Alapok

Az arctisztítás után használj pórusminimalizáló báziskrémet, hogy még ragyogóbb, simább legyen a bőröd. Ezután kedvenc folyékony alapozóddal egységesítsd bőröd színét, és fixáld le porpúderrel, hogy tökéletesen matt legyen. Szemöldöködet vastagítsd meg, és egyenletesen színezd be, hogy karakteres legyen. Ügyelj rá, hogy harmonizáljon a hajszínedhez a szemöldökceruza vagy por színe. Highlighttal világosítsd ki a szemöldökcsontodat.

Forrás: AFP

Szemhéj

A szemzugtól a szemhéjad kétharmadáig satírozz fel egy fényes kagylóhéjszínű szemhéjpúdert. A szemhéjad külső szélétől befelé satírozz egy hideg barna árnyalatú szemhéjpúdert úgy, hogy a színek fedjék egymást. Majd a mélyítővonaladra is tedd fel a barnát kontúrmentesen. Ezután jöhet a fekete tus: a szemzugtól kifelé vastagítva alakítsd ki a tusvonalat. A szemhéj külső széléhez érve cicásan húzd túl.

Forrás: AFP

Pillák

Szempilláidat fekete dúsító szempillaspirállal fesd ki, a külső pillákat duplán, hogy szárnyaljon a tekintet. Majd jöhet a vendégpilla, ha még babásabb hatást szeretnél. Ez esetben érdemes soros pillát ragasztani. Az illesztésnél figyelj, hogy a szempillatőhöz tedd, majd fésüld össze óvatosan az igazi pilláddal, hogy természetes hatásúnak tűnjön.

Forrás: AFP

Az utolsó simítások

Az ártatlan hatás érdekében az alsó szemhéjat nem festjük, csak a vízvonalat húzd ki fehér szemceruzával. A szemzugot emeld ki diszkréten egy kis highlighttal. Az arccsontot matt bronzosítóval élénkítsd, amit az arccsont alá tegyél kontúrmentesen. Az ajkak természetes ragyogásához válaszd a matt fahéj árnyalatú ajakrúzst.

Forrás: AFP
Halloweenra fel! Így készül a tündér sminkhttp://www.life.hu/trend/20161013-halloweeni-tunder-smink-varady-polettol.htmlHa egy igazán kreatív és jól kivitelezett sminket szeretnél halloweenra, lesd el Várady Polett sminktrükkjeit! TrendOrigoHaj- és sminkvariációk egy őszi-téli esküvőrehttp://www.life.hu/trend/20161012-haj-es-sminkvariaciok-egy-oszi-teli-eskuvore.htmlLegtöbben nyárra vagy tavaszra időzítik a nagy napot, pedig az őszi és a téli esküvőnek is megvan a maga bája. Csodás természeti témájú esküvőket lehet ilyenkor tartani, ráadásul hosszú csipke felsőkben pompázhattok. Mindezekhez most szuper frizura- és sminktrükköket is mutatunk nektek! TrendOrigoÁlomesküvő 3. rész - „Az emlékezetes esküvők mesés meghívókkal kezdődnek”http://www.life.hu/trend/20161012-alomeskuvo-harmadik-resz-meghivok.htmlAz elkövetkező hetekben menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! Trend--Vasfűzők, radioaktív arckrémek, arzénruhák – 15 halálos divathóborthttp://www.life.hu/trend/20161007-15-halalos-divathobort-az-emberiseg-tortenelmebol.htmlAz emberiséget mindig is meghatározta a divat, és akár elismerjük, akár nem, mindannyiunk életére hatással van. Ha visszanézzük gyerekkori fényképeinket, valamennyien megmosolyogjuk akkori öltözetünket és kinézetünket, hiszen minden kor mást tartott divatosnak. A legtöbb divathóbort valóban csupán megmosolyogni való, de akad példa arra is, hogy egy-egy felkapott divatirányzat akár halálos következményekkel is járhat. Trend--Pezsdülj fel! Szépségtippek a divat fővárosából, Milánóbólhttp://www.life.hu/trend/20161013-sminkmustra-a-milanoi-divathetrol-larion-oscartol.htmlKáprázatosan izgalmas, amikor a tradíció és az innováció összeolvad a mediterrán temperamentummal. Fantasztikus anyagválaszték, formavilág és megannyi kreatív pompa, ami a milánói divathéten elénk tárult. Persze a kulisszák mögött még sok izgalom rejlik! Nézzük meg közelebbről milyen sminktrendek lesznek a következő szezonban, amiket magunkévá tehetünk TrendOrigoSzépségtrükkjeiről vallott Szekeres Nóra - Lesd el őket te is!http://www.life.hu/trend/20161005-szekeres-nora-szepsegapolasrol-sminktippekrol-meselt.htmlGondoltad volna, hogy a mindig bájos Szekeres Nóra betöltötte 36. életévét? Tíz évet simán letagadhatna a műsorvezető, akit ezúttal szépségápolásról, sminktippekről faggattunk. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.