Meztelenül csókolgatja a rájákat: ezt élvezi a gyönyörű modell

Forrás: Instagram/Rava Ray -
csók modell meztelen rája
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyáltalán nem fél a rájáktól a gyönyörű tahiti modell, Rava Ray, sőt, azt élvezi a legjobban, ha a tengerben közöttük úszkálhat teljesen pucéran!

Teljesen meztelenül merül a veszélyes tengeri élőlények közé a tahiti modell, akit egyáltalán nem zavar, hogy akár az életébe is kerülhet a furcsa élvezete. A 27 éves Rava Ray tigriscápák között is jól érezte magát, de az igazi szerelmei a ráják, akiket szívesen csókolgat az úszkálás közben természetesen teljesen meztelenül.

Forrás: Instagram/Rava Ray

"Még soha nem támadtak rám, de a vadon élő állatokkal úszkálva természetesen soha nem lehet tudni, hogy milyen lesz a reakciójuk. Az én tökéletes világomban minden alkalommal meztelenül merülnék közéjük" - mesélte Rava a Daily Mailnek, akinek élményeit egy fotós meg is örökítette.

Forrás: Johngarzaphoto.com
Pezsdülj fel! Szépségtippek a divat fővárosából, Milánóbólhttp://www.life.hu/trend/20161013-sminkmustra-a-milanoi-divathetrol-larion-oscartol.htmlKáprázatosan izgalmas, amikor a tradíció és az innováció összeolvad a mediterrán temperamentummal. Fantasztikus anyagválaszték, formavilág és megannyi kreatív pompa, ami a milánói divathéten elénk tárult. Persze a kulisszák mögött még sok izgalom rejlik! Nézzük meg közelebbről milyen sminktrendek lesznek a következő szezonban, amiket magunkévá tehetünk TrendOrigoNeki hihetünk: szépségtitkairól mesélt Robyn Lawley plus size modellhttp://www.life.hu/trend/20161014-szepsegtitkairol-meselt-robyn-lawley-plus-size-modell.htmlRobyn Lawley az egyik legnépszerűbb és persze legszebb plus size modell, aki önsanyargatás helyett egészen másra esküszik. Nemrég azt is elárulta, mik az ő szépségtippjei! Trend--Emily Ratajkowski ismét megmutatta, miért imádják a férfiak http://www.life.hu/trend/20161014-emily-ratajkowski-melleket-villantott-a-dogos-modell-mindent-megmutat-foto.htmlA 25 éves modell tisztában van vele, milyen fotókkal hívja fel magára igazán a figyelmet. Most újabb mellvillantós kép következik. Trend--Rémületesen fest Elvis Presley felesége, Priscillahttp://www.life.hu/trend/20161014-remuletesen-fest-elvis-presley-felesege-priscilla-a-plasztikai-mutetek-miatt.htmlElvis Presley felesége, Priscilla évek óta a plasztika rabja, legutóbbi tévés megjelenése pedig már mindenkinél kiverte a biztosítékot. Ez nem is csoda, rémületesen fest a sztár! Trend--Égig érő lábakat villantott Nicole Kidman http://www.life.hu/trend/20161013-nicole-kidman-a-szel-miatt-megvillantotta-egig-ero-labait.htmlAz időjárás a sztárokat sem kíméli. A hatalmas szél miatt a vörös szőnyegen Nicole Kidman óriásit villantott! Trend--Haj- és sminkvariációk egy őszi-téli esküvőrehttp://www.life.hu/trend/20161012-haj-es-sminkvariaciok-egy-oszi-teli-eskuvore.htmlLegtöbben nyárra vagy tavaszra időzítik a nagy napot, pedig az őszi és a téli esküvőnek is megvan a maga bája. Csodás természeti témájú esküvőket lehet ilyenkor tartani, ráadásul hosszú csipke felsőkben pompázhattok. Mindezekhez most szuper frizura- és sminktrükköket is mutatunk nektek! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.