Így köszöntötte 20 éves lányát Madonna: Ritkán látott családi fotó!

Lourdes Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madona elsőszülött gyermeke, Lourdes a napokban ünnepelte születésnapját. A jeles alkalomból megható fotóval köszöntötte őt világhírű édesanyja. 

Madonna családi élete nem a legfelhőtlenebb az utóbbi időben. Férjével való válása után ugyanis a fiával sem találta sokáig a közös hangot. Bár Roccóval mára rendeződött a viszonya, ő mégis az édesapját választotta, vele szeretne élni. Lánya volt az egyetlen, aki mindig kiállt a sztár mellett.

Nem is csoda, hogy ilyen megható fotót posztolt közösségi oldalán a díva. Gyönyörű gyerekkori fotóval köszöntötte fel lányát, aki október 14-én ünnepelte 20. születésnapját.

Happy Birthday to my Beautiful Princess. L.O.L.I.T.A. Never Forget who You Are ⭐️ Little Star!

Madonna (@madonna) által közzétett fénykép,

Hatalmas bulival ünnepelhetett a húszéves lány, ugyanis édesanyja további árulkodó fotókat is kirakott közösségi oldalára. A kép érdekessége, hogy Madonna és egykori párja, Lourdes édesapja is szerepelnek a fotón. "Created by love"- címmel.

Created with Love ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Madonna (@madonna) által közzétett fénykép,

Uma Thurman távoltartási végzést kért magyar származású exe ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20161015-uma-thurman-tavoltartasi-kerelmet-nyujtott-be-magyar-szarmazasu-exe-ellen-gyereket-akarja-vedeni.htmlUma Thurman és magyar származású kedvese között elfajult a viszony. A színésznő még távoltartási kérelmet is benyújtott a bíróságon. TV + Sztárok--Gáspár Evelin irtó szexi oldalát mutatta meg: FOTÓ!http://www.life.hu/sztarok/20161015-gaspar-evelin-ujabb-dogos-foton-mutatta-meg-szepseget.htmlGáspár Evelin elképesztő formában van, mióta megszabadult súlyfeleslegétől. A Győzike show egykori duci tinije mára igazi bombázó lett. Újabb fotója is ezt bizonyítja TV + SztárokOrigoElképesztő szextitkokat osztottak meg egymással a villafiúk – Arcpirító részletekhttp://www.life.hu/sztarok/20161014-elkepeszto-szextitkaikrol-meseltek-egymasnak-a-valo-vilag-ferfi-tagjai-arcpirito-reszletek.htmlA Való Világ powered by Big brother játékosairól azt hittük, már nem tudnak újat mutatni, tévedtünk. Krisztián, Soma és Ati elképesztő szexuális igényeiket osztották meg egymással, kendőzetlenül... TV + SztárokOrigoHoppá! Félvér eltitkolt gyereke van Bill Clintonnakhttp://www.life.hu/sztarok/20161013-bill-clinton-felver-fia-elmeselte-hogy-az-egykori-miniszterelnok-es-egy-prostitualt-frigyebol.htmlBill Clinton szexuális élete miniszterelnöksége óta terítéken van. A botrányok övezte kalandok közül most egy igen kínos történet került napvilágra. Kíváncsiak vagyunk, vajon Clinton asszony mit szól a kampányidő alatt kibukott újabb pletykához? TV + Sztárok--Micsoda? Vajna Timi chippendale show-ra vitte nagymamájáthttp://www.life.hu/sztarok/20161007-vajna-timi-chippandale-showra-vitte-idos-nagymamajat.htmlVajna Timi nem mindennapi életet él, amit most nagymamájával is megosztott: chippendale show-ra vitte az idős hölgyet, aki szemmel láthatóan élvezte a hiányos öltözetű férfiak gyűrűjét. TV + Sztárok--Szerelmi ámokfutásba kezdett Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/sztarok/20160929-lindsay-lohan-alig-nehany-hete-szakitott-maris-ujabb-botranyos-kapcsolatba-keveredett.htmlLindsay Lohan élete olyan, mintha hullávasúton ülnénk. A színésznő alig szakított orosz milliárdos kedvesével, máris egy másik kapcsolatban vígasztalódik, vagy mégsem?TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.