Vajon miért kívánt anyaszült meztelenül boldog szülinapot Chrissy Teigen?

Forrás: Instagram/chrissyteigen -
Chrissy Teigen meztelen sztárok John Legend
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg mások cuki állatos képekkel vagy tortákról készült fotókkal kívánnak ismerőseiknek boldog szülinapot, addig Chrissy egy meztelen képpel teszi ugyanezt. Vajon miért? 

Chrissy Teigen különleges módját választotta annak, hogy boldog születésnapot kívánjon egy ismerősének: pucéran pózol férje, John Legend mögött. Ezzel a képpel üdvözölte barátnőjét, Marisa Matins-t a szülinapján.

Forrás: Instagram/chrissyteigen

Persze, tudjuk, a modell nemrég szült, és irtó szexi a teste, de hogy hogy jön a meztelenkedés egy szülinapi jókívánsághoz, azt még képtelenek voltunk megfejteni.

Chrissy egyébként mostanában csinál furcsa dolgokat: nemrég Ellen DeGeneres műsorában mesélt arról, hogy ő és férje most Rihanna egykori házában élnek, és bizony bele szokott lesni a világsztár leveleibe, sőt, kis híján roppant kínos helyzetbe hozta a barbadosi stílusikont. Vajon mire jó ez a balhé, Chrissy?

Till Attila: "Egy nőnek meg kell hagyni a szabad teret"http://www.life.hu/sztarok/20161016-till-attila-interju-meg-kell-hagyni-a-szabad-teret-egy-nonek-allitja-a-musorvezeto.htmlA Drágám, add az életed! legújabb évadában Ábel Anita egy új társat kapott. A váltás jól végződött, hiszen Tilla és műsorvezetőtársa hosszú évek óta jó barátságban vannak. A show bővelkedik erős női karakterekben, melyekről Tillának határázott véleménye van. Házasságáról, Ábel Anitáról, és a női lélek rejtelmeiről is sikerült kifaggatunk a népszerű tévést. TV + Sztárok--Amerikába költözött a TV2 egykori arcahttp://www.life.hu/sztarok/20161017-amerikaba-koltozott-csaladjaval-vujity-tvrtko-a-tv2-egykori-riportere.htmlHosszú ideje nem láthattuk már Vujity Tvrtkót, ennek pedig megvan az oka: a riporter nyár óta nincs az országban, Amerikába, Washingtonba költözött – írja a Blikk. TV + Sztárok--Testsúlya felét lefogyta a valóságshow sztár, Scarlett Moffatthttp://www.life.hu/sztarok/20161016-testsulya-felet-lefogyta-a-valosagshow-sztar-scarlett-moffatt.htmlRengeteget fogyott a Gogglebox brit valóságshow sztárja, Scarlett Moffatt. A lány a születésnapján mutatta meg, honnan hová jutott a diétával. Sokkoló a változás! TV + SztárokOrigoAranyba bújtatták Polyák Lilla testét: Csodásan festett!http://www.life.hu/sztarok/20161016-polyak-lilla-teste-aranyban-az-enekesno-egy-nagyon-kulonleges-szammal-lepett-fel.htmlA 40 éves színésznő egy nagyon nehéz dalt kapott, így először megijedt a produkciótól. Nem kellett volna, hiszen remekül sikerült neki. TV + SztárokOrigoA színpadon simogatták Miley Cyrus szeméremdombját (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161017-miley-cyrus-szemeremdombjat-a-szinpadon-simogatta-egy-rajongoja.htmlMegdöbbentő videó került elő Miley Cyrus egyik koncertjéről: az énekesnő csillogó dresszben vonaglott a színpadon, és élvezettel hagyta, hogy a rajongója a szeméremdombját simogassa, mindenki szeme láttára. TV + Sztárok--Dögös belépővel érkezett Ábel Anita: Ő pótolja Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/sztarok/20161016-abel-anita-lett-liptai-claudia-utodja-igy-vonult-be-a-musorvezeto.htmlA Sztárban Sztár csapatához a csatorna egy ismert arca, Ábel Anita csatlakozott. Persze, ezt egy igen csillogó belépővel tette. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.