Állítják: második gyermekét várja az énekesnő, Ciara

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Cindy Ord -
terhesség Ciara család énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ciara nemrég az egyik kozmetikai márka nagyköveteként pózolt a vörös szőnyegen, a róla készült képek alapján pedig azonnal beindult a pletyka, miszerint a sztár a második babáját várja. 

Hófehér öltönyben pózolt a vörös szőnyegen, New York-ban a világhírű énekesnő, Ciara. A sztár Instagram oldalán a kép alatt a kommentelők tudni vélik, hogy Ciara babát vár, ezért is takarta okosan a pocakját.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Cindy Ord

Hivatalos közlemény még nem érkezett arról, hogy valóban terhes -e a sztár, de a pletykalapok szerint tényleg igazak a híresztelések.

Már csak azért is, mert Ciara és férje, Russell Wilson 3 gyereket akarnak, mindketten nagy családra vágynak.

Az énekesnő és a Seattle Seahawks amerikai foci csapat játékosa 3 hónapja házasodtak össze Angliában, a Peckforton kastélyban. Ciarának már van egy 2 éves kisfia, Future Zahir Wilburn, aki az előző vőlegényétől, Future-tól született. Ciara férjének még nincs gyereke, de imádja mostohafiát, és alig várja, hogy ő is igazi apa lehessen.

Kim Cattrall: a Szex és New York miatt ment tönkre a házasságom!http://www.life.hu/sztarok/20161019-kim-cattrall-szineszno-szerint-a-szex-es-new-york-miatt-ment-tonkre-a-hazassaga.htmlA Szex és New York szókimondó szinglije, Samantha Jones megformálója, Kim Cattrall színésznő meglepő őszinteséggel vallott házassága tönkremeneteléről. TV + Sztárok--Ekkor költözik el Csobot Adél és Istenes Bencehttp://www.life.hu/sztarok/20161019-csobot-adel-es-istenes-bence-elarultak-mikor-koltoznek-nnemetorszagba.htmlAhogy a Life.hu elsőként számolt be róla, Csobot Adél és Istenes Bence eldöntötték, hogy kiköltöznek Németországba. A pár most azt is elárulta, hogy mikor teszik át végleg a bázisukat. TV + SztárokOrigoSarka Kata tinédzserkori fotót posztolt: így nézett ki 17 évesenhttp://www.life.hu/sztarok/20161019-sarka-kata-megmutatta-hogy-nezett-ki-17-evesen.htmlSarka Katával mostanában rengetegszer találkozhatunk, nemcsak az újságok címlapján, de tévéműsorokban is. A műsorvezető arca mindenki számára ismerős, de ezúttal egy olyan fotót osztott meg, amit eddig soha nem láthattunk: 17 éves énjét mutatta be rajongóinak. TV + SztárokOrigoTitkok a múltból: sztárok, akik szexuális erőszak áldozatává váltak http://www.life.hu/sztarok/20161018-szexualis-zaklatas-sztarok-akiket-egykor-megeroszakoltak-teri-hatcher-es-rose-mcgowan.htmlAz erőszakos közösülés akkor valósul meg, ha valakit erőszakkal vagy fenyegetéssel közösülésre kényszerítenek, vagy védekezésre, akaratnyilvánításra képtelen ember állapotát közösülésre használják fel. Hollywodban bőven akad olyan színész, énekes, vagy előadóművész, aki szintén átélt ilyen tipusú borzalmakat. Összeállításunkból megtudhatod, kik ezek a sztárok. TV + Sztárok--VV Zseraldin nem várta meg Tivyt, bepasizotthttp://www.life.hu/sztarok/20161019-vv-zseraldin-alig-jott-ki-a-villabol-maris-bepasizott.htmlVV Zseri vasárnap kiesett a ValóVilágból, és úgy tűnik nagyon hamar sikerült elfelejtenie a villabéli partnerét. Facebook-sátusza szerint ugyanis kapcsolatban él! TV + Sztárok--Így fest a válási balhé után Angelina Jolie – először kapták lencsevégrehttp://www.life.hu/sztarok/20161019-igy-fest-a-valasi-balhe-utan-angelina-jolie-eloszor-kaptak-lencsevegre.htmlAzóta nem látták Angelina Jolie-t, amióta beadta a válási papírokat. A színésznőt és a gyerekeit a napokban a történtek után először kapták lencsevégre – nézd meg, hogy fest a világsztár! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.