Wow! Michelle Obama szuperjól beletanult az öltözködésbe!

Forrás: AFP/Nicholas Kamm -
fashion week Michelle Obama First Lady
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michelle Obama már nem sokáig lehet az Egyesült Államok First Lady-je, de az biztos, hogy remekül megtanulta az utóbbi években, milyen ruhákkal kápráztathatja el az embereket. 

Michelle Obama legutóbb viselt ruhájáért megőrültek a divatkritikusok - egytől egyik imádták az álomszép, rózsaarany, egyedi készítésű Versace ruhacsodát.

Forrás: AFP/Nicholas Kamm

A First Lady-t és Barack Obamát az olasz miniszterelnök, Matteo Renzi és felesége, Agnese Landini látogatták meg, a közös vacsora volt egyébként a ciklusuk utolsó hivatalos estje. Michelle Obama pedig alaposan kitett magáért, és káprázatosabb ruhában jelent meg, mint az utóbbi 8 évben bármikor.

Az eseményen egyébként énekelt Gwen Stefani, és olyan hírességek is tiszteletüket tették, mint Frank Ocean, Giorgio Armani és Naeem Khan.

Forrás: AFP/Nicholas Kamm

Mutatjuk még egyszer a kreációt: nektek hogy tetszett a ruha?

Hogy tetszik Obama asszony ruhája?

Álomesküvő 4. rész - Így lesz varázslatos életed legfontosabb tortájahttp://www.life.hu/trend/20161018-alomeskuvo-negyedik-resz-tortak.htmlAz elkövetkező hetekben menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! TrendOrigoÍgy fest anyaszült meztelen Sophie Marceau: videó a sztárról! http://www.life.hu/trend/20161019-sophie-marceau-meztelen-legujabb-filmjeben-dobja-le-a-textilt-video.htmlŐ nem állt be a droggal és alkohollal küzdő sztárok sorába: évtizedek óta sikeres és boldog a filmek világában. Trend--Ezeket muszáj beszerezned! Őszi cipők 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20161017-oszi-cipok-10-ezer-forint-alatt.htmlMég a korábbi években beszerzett cipőidet nyúzod, de már alig várod, hogy vásárolj egy-két új darabot is? Megmutatjuk az idei szezon legtrendibb fazonjait, ráadásul mindegyiket megveheted 10 ezer forint alatt! Trend--Próbáld ki az ősz legmenőbb trendjét! Metál csillogás mindenekfeletthttp://www.life.hu/trend/20161014-metal-csillogas-larion-oscar-sminktrukkjei.htmlFémes csillogás, hűvös tekintet, ami ellenállhatatlanul titokzatossá tesz viselőjét. Nem véletlenül olyan népszerűek. A metál szemhéjpúderek mellett az idei szezonban ráadásul felbukkantak a metálfényű ajakrúzsok is. Játékos szenvedéllyel adjunk teret kreativitásunknak. TrendThinkstockHarrison Ford egy belvárosi szalonban vásárolgatotthttp://www.life.hu/trend/20161016-harrison-ford-szinesz-anda-emilia-divattervezonel-vasarolt-be.htmlAnda Emília, az ANDA márka divattervezőnője posztolta ki, hogy az ismert színész nála járt. Nem semmi.Trend--Halle Berry közönséges volt, és még a mellét is kitette – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20161014-heti-stilusmustra-szerepel-benne-halle-berry-renee-zellweger-lauren-graham.htmlMellhangsúlyos ruhák, virágminták, helyes pasik és egy nagy kedvenc. Íme, a hét legjobban és legrosszabbul öltözött sztárjai! Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.