Így fest anyaszült meztelen Sophie Marceau: videó a sztárról!

Sophie Marceau színésznő meztelen videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ő nem állt be a droggal és alkohollal küzdő sztárok sorába: évtizedek óta sikeres és boldog a filmek világában. 

A színésznő legújabb filmjében egy női rabot játszik, akinek a sorsán keresztül beláthatunk kicsit a francia büntetés-végrehajtás működésébe. A trailer a rab levetkőztetésével kezdődik, így megnézhetjük közelebbről a sztár idomait.

A gyönyörű színésznő bátran letagadhatna jó pár évet, hiszen 49 évesen is hihetetlenül jól fest. Marceau már jó ideje egyedül van, ugyanis házassága Christopher Lamberttel 2014-ben, hét év után ért véget, a hírek szerint azonban egy ideje a sztárséf, Cyril Lignac társaságát élvezi.

Ekkor költözik el Csobot Adél és Istenes Bencehttp://www.life.hu/sztarok/20161019-csobot-adel-es-istenes-bence-elarultak-mikor-koltoznek-nnemetorszagba.htmlAhogy a Life.hu elsőként számolt be róla, Csobot Adél és Istenes Bence eldöntötték, hogy kiköltöznek Németországba. A pár most azt is elárulta, hogy mikor teszik át végleg a bázisukat. TV + SztárokOrigoVV Zseraldin nem várta meg Tivyt, bepasizotthttp://www.life.hu/sztarok/20161019-vv-zseraldin-alig-jott-ki-a-villabol-maris-bepasizott.htmlVV Zseri vasárnap kiesett a ValóVilágból, és úgy tűnik nagyon hamar sikerült elfelejtenie a villabéli partnerét. Facebook-sátusza szerint ugyanis kapcsolatban él! TV + Sztárok--VV Gina könnyek között fedte fel családi tragédiájáthttp://www.life.hu/sztarok/20161019-vv-gina-szornyu-tragediajarol-meselt.htmlVV Lóri váratlan távozása után VV Gina vette át a helyét a játékban. Egy összeszokott csapatba érkezett a fiatal lány, és egyelőre még nem találja a helyét a többiek között. Tivynek elmesélte, miért nem tud nyitni a többiek felé. Szörnyű tragédiáról vallott a lány. TV + SztárokOrigoGáspár Győző neje, Bea bombajól fest bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20161018-gaspar-gyozo-neje-bea-asszony-bombajol-fest-bikiniben.htmlGáspár Győző nagyon büszke feleségére – a celeb nemrég egy igen szexi képet osztott meg Beáról. A fotón az asszony fürdőruhában állt modellt, és meg kell hagyni, igen jól állt neki a bikini. TV + SztárokOrigoSzőke András édesanyja alkoholista volthttp://www.life.hu/sztarok/20161018-szoke-andras-edesanyja-alkoholista-volt-megrendito-csaladi-titokrol-vallott-a-szinesz.htmlNem sokszor fordul elő, hogy a színész a magánéletéről vall, ám ezúttal kivételt tett. Szőke András egy fájdalmas titkot árult el családjáról: édesanyja alkoholista volt. TV + Sztárok--Négy éve harcolnak az asszonyok Komár László örökségéérthttp://www.life.hu/sztarok/20161018-negy-eve-harcolnak-az-asszonyok-komar-laszlo-oroksegeert-pert-nyert-az-ozvegy.htmlAnnak ellenére, hogy Komár végrendelkezett, a feleségek mégis harcolnak az örökségért. A pereskedés pedig megakadályozza, hogy végre megejtsék a hagyatéki eljárást. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.