Szulák Andrea nehéz éven van túl, hiszen 10 év után különváltak párjával. A színésznő azonban nem roskadt magába, a munkájára és gyermekére koncentrál, és elég ideje jut arra is, hogy odafigyeljen az egészségére: két ruhaméretet fogyott. 

Nem sokszor lehetett látni Szulák Andreát az elmúlt évben, de ha tévés szerepléseket ugyan nem is vállalt, a színpadon aktívan tevékenykedett. Szembetűnő változáson ment keresztül az elmúlt évben, ami nem is csoda. 10 év után szétváltak párjával, ami érthetően nagyon megviselte, de nyoma sincs már rajta a szomorúságnak. Szinte újjászületett, és az egészségére is odafigyel. A színésznő rengeteget fogyott, és szinte sugárzik. 

Fotó: M. Schmidt János/Origo

"Azt nem tudom megmondani, hogy hány kilót fogytam, mert nem állok mérlegre, de az biztos, hogy két ruhamérettel kisebbet hordok. Este hat után egy falatot sem eszem. Reggel készítek magamnak egy smoothie-t. Összeturmixolok gyümölcsöket, zöldségeket, például áfonyát, búzafűlevet pici mandulatejjel. Ezzel simán kibírom délutánig. Egyébként mindent eszem, ha megkívánom, még marhapörköltet is. Azért előfordul, hogy nagyon megéhezem, olyankor viszont csak levest eszem" – árulta el a Borsnak a színésznő, aki nemrég arról nyilatkozott, hogy szívesen segítene árva gyerekeken