Eszméletlenül hasonlít édesanyjára Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber

Kaia Gerber modell hasonlóság család Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem először, és biztosan nem utoljára írunk arról, milyen hihetetlenül hasonlít édesanyjára, Cindy Crawfordra Kaia Gerber. Ez már évekkel ezelőtt is szembetűnő volt, ám ahogy telik az idő, egyre inkább olyan lesz a fital lány, mint híres mamája. 

Kaia Gerber kiköpött édesanyja!

A híres páros a napokban egy New York-i divateseményen jelent meg együtt a vörös szőnyegen, és a köztük lévő hasonlóság szinte sokkoló volt.

Kaia 15, Cindy 50 éves, van köztük 35 év, de egy az egyben olyan, mintha testvérek lennének. A róluk készült friss képeket itt nézheted meg!

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Michael Kovac

Kaia egyébként nem csak hogy hasonlít édesanyjára, de egyelőre úgy tűnik, azt a pályát választja, amit Cindy: ő is modellkedik, ami nem is csoda, hiszen a világmárkák igyekeznek kihasználni a hihetetlen hasonlóságot.

Nyáron már írtunk is arról, hogy ha így halad, Kaia az édesanyját is lekörözi majd, a fiatal lány ugyanis már 15 évesen olyan komoly munkákat kapott, amilyeneket édesanyja csak évekkel később tudott megszerezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.