Igazi sportőrültek Katalin és Vilmos gyerekei

Forrás: Facebook/The Royal Family -
család Katalin hercegné Vilmos herceg vívás lovaglás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő és Vilms herceg is sokat sportolnak, így egyáltalán nem meglepő, hogy a gyerekeik, György herceg és Sarolta hercegnő is imádnak mozogni. Nemrég meg is tudtuk, melyik gyereknek mi a kedvenc sportja. 

A hercegi pár rajong a teniszértés persze a lovaspólóért, a gyermekeik azonban egyelőre más sportok mellett tennék le a voksukat. Katalint és Vilmost olimpikonok látogatták meg a héten a Buckingham palotában. Itt derült ki az is, mire voksol Sarolta és György herceg, ha szóba jönnek a sportok.

Forrás: Facebook/The Royal Family
Forrás: NORTHFOTO

Katalin mesélt arról is, hogy 17 hónapos kislánya már most odáig van a lovaglásért. "Megkérdeztem, hogy vannak a gyerekei, és azt mondta, Sarolta imád lovagolni. Mondtam neki, hogy talán 20 éven belül a kislány is ismert lovas lesz" - mesélte az olimpikon a People magazinnak, aki azt is hozzátette, Katalin beszélt arról is, ő ugyan nem érzi át lánya lovak iránti rajongását, de természetesen mindenben támogatja a kis Saroltát.

A nap, amikor véget ért a házasságom: "Intim képeket találtam a mobilján, amiket nem nekem küldött"http://www.life.hu/csalad/20161018-a-nap-amikor-veget-ert-a-hazassagom-oszinte-vallomas-a-ferj-csalardsagarol.htmlVajon mikor jön el az a pont egy házasságban, amikor tudatosul a felekben, hogy a közös életük kisiklott, hogy tovább már nem tudnak együtt élni? Egy pillanaton múlik minden, vagy egy hosszú, fájdalmas folyamat eredménye? Család--Állítják: második gyermekét várja az énekesnő, Ciarahttp://www.life.hu/csalad/20161019-bennfenntesek-szerint-ciara-enekesno-ismet-varandos.htmlCiara nemrég az egyik kozmetikai márka nagyköveteként pózolt a vörös szőnyegen, a róla készült képek alapján pedig azonnal beindult a pletyka, miszerint a sztár a második babáját várja. Család--Két éve házas az örök agglegény, George Clooney: Így kérte meg Amal kezét!http://www.life.hu/csalad/20161020-george-clooney-es-felesege-amal-mar-ket-eve-hazasok.htmlGeorge Clooney, az egykor örök agglegény hírében álló világsztár két éve mondta ki a boldogító igent szerelmének, Amalnak. Bár azóta többször is felröppent a hír, hogy válságban a házasságuk, mindig rácáfoltak, azóta is boldogok. Család--Lajcsi fényűző gyűrűvel jegyezte le újra a feleségét, Bogithttp://www.life.hu/csalad/20161020-galambos-lajos-ismet-eljegyezte-feleseget-bogit.htmlÖrök szerelme jelképeként újra eljegyezte feleségét Galambos Lajos, hiszen az utóbbi év megpróbáltatásai miatt nem tudott elég figyelmet fordítani kedvesére. Legutóbbi évfordulójukon éppen előzetes letartóztatásban volt, ezért ezúttal alaposan kitett magáért, hogy emlékezetes és romantikus legyen az esemény. Család--Andy Vajna és Timi hamarosan babát szeretnénekhttp://www.life.hu/csalad/20161018-vajna-timea-az-anyasagrol-vallott-andy-vajna-mar-holnap-szeretne-gyereket.htmlVajna Timi nagyon is szeretne kisbabát, hiába szóltak arról a hírek, hogy távol áll tőle az anyaság. Már azt is tudja, hogy mikor jön a trónörökös. Család--Heteken belül megszül Mila Kunis - így fest nagy pocakkalhttp://www.life.hu/csalad/20161018-mila-kunis-szineszno-heteken-belul-megszul-igy-nez-ki-nagy-pocakkal.htmlHollywood egyik legszebb színésznője, Mila Kunis idén ősszel szüli meg második gyermekét. Mila a laza kismamaruhák híve, legutóbb pedig már hatalmas pocakkal kapták lencsevégre. Természetesen így is remekül fest a sztár! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.