A bevállalós újságíró úgy döntött, eleget tesz a reklámok "finom" unszolásának, és felveszi a Victoria's Secret azon ruhadarabjait, amiket elvileg utcai viseletre terveztek. Az eredmény nem igazán az lett, amit várt, ugyanis Nina és a kollégái is meglehetősen kényelmetlenül érezték magukat a lenge ruhadaraboktól.

A modelleken lazán álló ruhadarabok nem biztos, hogy ugyanúgy állnak egy hétköznapi emberen is. Nemcsak azért, mert a legtöbb nő nem olyan alakkal rendelkezik, hanem azért is, mert a reklámfotókon szereplő manökenek öltözetét elég sokáig igazgatják, hogy olyan könnyed hatást keltsen, mint a fotókon. Nina, a Buzzfeed egyik újságírója úgy döntött, teszteli, hogyan néz ki egy átlagos nő a Victoria's Secret utcai viseletre szánt kreációiban.

Forrás: Giphy

Annak ellenére, hogy az újságíró egyébként nem szeret kihívó ruhákba öltözni, az akció kedvéért kivételt tett, és minden kreációt úgy öltött magára, ahogy az a nagy könyvben meg van írva, vagyis pontosan lemásolta a fotókon szerepelő összeállításokat. Munkába is ezekben az öltözékekben ment, ami miatt a munkatársai alig mertek ránézni, nehogy többet lássanak a kelleténél. Egy rövid csipkeszoknyával kezdte a tesztet, amit hiába vett fel a leghosszabb pulcsijával, ha megmozdult máris előbukkant a fehérneműje, ami nem túl kényelmes vagy illedelmes sem az utcán, sem a munkahelyen. 

Forrás: Victoria’s Secret, Instagram/ninamohan

A második napon bralette melltartóban ment, mindössze egy zakóval, ami majdnem véget vetett az egész kísérletnek, mert úgy érezte, hogy képtelen ebben kilépni az utcára. Mégis erőt vett magán, de a munkahelyén sem aratott sikert ez a merész szett, senki nem mert a szemébe nézni. 

Forrás: Victoria’s Secret, Instagram/ninamohan

A következő és egyben utolsó próbálkozása egy zöld ruha volt, ami talán a legkevésbé feltűnő viselet, de még ez is bőven kilóg az átlagos munkahelyen hordható ruhadarabok sorából a csipkés betétek és kombinéhatása miatt. Bár sokan dögösnek nevezték, ebben sem érezte jól magát Nina, akinek az a véleménye, hogy mindhárom elvileg utcán is hordható szett megbukott a tesztjén!

Forrás: Victoria’s Secret, Instagram/ninamohan