Egy híres divatcég utcai ruháit tesztelte egy lány a munkahelyén

Forrás: Victoria’s Secret, Instagram/ninamohan -
modell teszt ruha Victoria's Secret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bevállalós újságíró úgy döntött, eleget tesz a reklámok "finom" unszolásának, és felveszi a Victoria's Secret azon ruhadarabjait, amiket elvileg utcai viseletre terveztek. Az eredmény nem igazán az lett, amit várt, ugyanis Nina és a kollégái is meglehetősen kényelmetlenül érezték magukat a lenge ruhadaraboktól.

A modelleken lazán álló ruhadarabok nem biztos, hogy ugyanúgy állnak egy hétköznapi emberen is. Nemcsak azért, mert a legtöbb nő nem olyan alakkal rendelkezik, hanem azért is, mert a reklámfotókon szereplő manökenek öltözetét elég sokáig igazgatják, hogy olyan könnyed hatást keltsen, mint a fotókon. Nina, a Buzzfeed egyik újságírója úgy döntött, teszteli, hogyan néz ki egy átlagos nő a Victoria's Secret utcai viseletre szánt kreációiban.

Forrás: Giphy

Annak ellenére, hogy az újságíró egyébként nem szeret kihívó ruhákba öltözni, az akció kedvéért kivételt tett, és minden kreációt úgy öltött magára, ahogy az a nagy könyvben meg van írva, vagyis

pontosan lemásolta a fotókon szerepelő összeállításokat.

Munkába is ezekben az öltözékekben ment, ami miatt a munkatársai alig mertek ránézni, nehogy többet lássanak a kelleténél. Egy rövid csipkeszoknyával kezdte a tesztet, amit hiába vett fel a leghosszabb pulcsijával, ha megmozdult máris előbukkant a fehérneműje, ami nem túl kényelmes vagy illedelmes sem az utcán, sem a munkahelyen.

Forrás: Victoria’s Secret, Instagram/ninamohan

A második napon bralette melltartóban ment, mindössze egy zakóval, ami majdnem véget vetett az egész kísérletnek, mert úgy érezte, hogy képtelen ebben kilépni az utcára. Mégis erőt vett magán, de a munkahelyén sem aratott sikert ez a merész szett, senki nem mert a szemébe nézni.

Forrás: Victoria’s Secret, Instagram/ninamohan

A következő és egyben utolsó próbálkozása egy zöld ruha volt, ami talán a legkevésbé feltűnő viselet, de még ez is bőven kilóg az átlagos munkahelyen hordható ruhadarabok sorából a csipkés betétek és kombinéhatása miatt. Bár sokan dögösnek nevezték, ebben sem érezte jól magát Nina, akinek az a véleménye, hogy mindhárom elvileg utcán is hordható szett megbukott a tesztjén!

Forrás: Victoria’s Secret, Instagram/ninamohan
Álomesküvő 4. rész - Így lesz varázslatos életed legfontosabb tortájahttp://www.life.hu/trend/20161018-alomeskuvo-negyedik-resz-tortak.htmlAz elkövetkező hetekben menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! TrendOrigoTurbózd fel a hajad őszre! Ezek a legjobb hajpakolásokhttp://www.life.hu/trend/20161019-turbozd-fel-a-hajad-oszre-hajpakolasokkal.htmlŐsszel, amikor megérkezik a hideg idő, nemcsak a bőrünk, hanem a hajunk is extrém ápolást igényel. Ha fényes, selymes, egészséges hajra vágysz, fogadd meg tippjeinket, és készíts házi hajpakolást! Trend--Wow! Michelle Obama szuperjól beletanult az öltözködésbe!http://www.life.hu/trend/20161019-michelle-obama-first-lady-ruhaja-meses-volt.htmlMichelle Obama már nem sokáig lehet az Egyesült Államok First Lady-je, de az biztos, hogy remekül megtanulta az utóbbi években, milyen ruhákkal kápráztathatja el az embereket. Trend--Pink haj? Palvin Barbi még így is gyönyörű!http://www.life.hu/trend/20161019-palvin-barbi-modell-pink-hajjal-is-csodaszep.htmlPalvin Barbi elég szerencsés csaj: róla nem igazán lehet rossz képet készíteni, és neki aztán tényleg minden jól áll. Még a rózsaszín haj is, erre pedig itt a bizonyíték! TrendOrigoÍgy fest anyaszült meztelen Sophie Marceau: videó a sztárról! http://www.life.hu/trend/20161019-sophie-marceau-meztelen-legujabb-filmjeben-dobja-le-a-textilt-video.htmlŐ nem állt be a droggal és alkohollal küzdő sztárok sorába: évtizedek óta sikeres és boldog a filmek világában. Trend--Ezeket muszáj beszerezned! Őszi cipők 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20161017-oszi-cipok-10-ezer-forint-alatt.htmlMég a korábbi években beszerzett cipőidet nyúzod, de már alig várod, hogy vásárolj egy-két új darabot is? Megmutatjuk az idei szezon legtrendibb fazonjait, ráadásul mindegyiket megveheted 10 ezer forint alatt! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.