Romantika a köbön: nézd meg a sztárok eljegyzési gyűrűit

fotó házasság sztárok eljegyzési gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood nagyágyúi közül többen is elkápráztattak már minket egy-egy gyönyörű ékszerrel. Most megmutatjuk, melyek voltak a legszebbek. 

Kevin Hart, Beyoncé vagy Rob Dyrdek - sztárok, akik mesés eljegyzési gyűrűvel villogtak a közösségi oldalaikon. Ezek a pazar ékszerek a hűség és szeretet szimbólumai, melyeket a jegyesség, illetve a házasság külső jeleként a gyűrűs ujjon hordanak. A sztárok szeretik túllicitálni egymást, ha a luxusvillákról és a káprázatos sportautókról van szó, de nincs ez másként az eljegyzési gyűrűk terén sem. A követkető összeállításunkban a legszebbeket láthatod.

/1610/_Roma2016102194023
Az ősz alapdarabja: pulcsik minden mennyiségbenhttp://www.life.hu/trend/20161020-az-osz-alapdarabja-pulcsik-minden-mennyisegben.htmlMi azért is imádjuk nagyon az őszt, mert végre felvehetjük kedvenc pihe-puha, kötött, garbós, vagy éppen elegáns pulóvereinket. Íme néhány darab 10 ezer forint alatt! Trend--Álomesküvő 4. rész - Így lesz varázslatos életed legfontosabb tortájahttp://www.life.hu/trend/20161018-alomeskuvo-negyedik-resz-tortak.htmlAz elkövetkező hetekben menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! TrendOrigoFájdalmas beavatkozáson esett át a világhírű színész, Jude Lawhttp://www.life.hu/trend/20161018-jude-law-hajbeultetesen-volt-premieren-mutatta-meg-uj-hajkoronajat.htmlKopasz foltok helyett pompás hajkoronával jelent meg Jude Law legújabb premierjének bemutatóján. TrendOrigoPróbáld ki az ősz legmenőbb trendjét! Metál csillogás mindenekfeletthttp://www.life.hu/trend/20161014-metal-csillogas-larion-oscar-sminktrukkjei.htmlFémes csillogás, hűvös tekintet, ami ellenállhatatlanul titokzatossá tesz viselőjét. Nem véletlenül olyan népszerűek. A metál szemhéjpúderek mellett az idei szezonban ráadásul felbukkantak a metálfényű ajakrúzsok is. Játékos szenvedéllyel adjunk teret kreativitásunknak. TrendThinkstockEmily Ratajkowski ismét megmutatta, miért imádják a férfiak http://www.life.hu/trend/20161014-emily-ratajkowski-melleket-villantott-a-dogos-modell-mindent-megmutat-foto.htmlA 25 éves modell tisztában van vele, milyen fotókkal hívja fel magára igazán a figyelmet. Most újabb mellvillantós kép következik. Trend--Kylie Jenner túl messzire ment: ezt végre ő is bevallottahttp://www.life.hu/trend/20161012-kylie-jenner-feltoltette-ajkait-vegre-nem-titkolja.htmlKylie Jenner évekig tagadta a vádakat, miszerint feltöltette ajkait. A lány még csak 19 éves, de már jópár plasztikai beavatkozáson részt vett. Ám most végre elárulta, miért is akart húsos ajkakat. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.