Meryl Streep ekkora csalódást még soha nem okozott - Heti stílusmustra

stílusmustra Tilda Swinton Leonardo DiCaprio vörös szőnyeg Meryl Streep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy csodálatos estélyi ruha, öltönyös pasik, és egy elképesztően nagy csalódás - mutatjuk is a hét vörös szőnyeges eseményeinek legfontosabb pillanatait!

Legcsillogóbbak

Tilda Swinton és Rebel Wilson karakteres színeket választottak, mindezt ráadásul szupercsillámosban. Ezzel még nem is lenne baj, de a ruhák szabása sem a legjobb.

Tilda Swinton, Rebel Wilson Forrás: AFP

Akiknek nem sikerült

Soha nem gondoltuk volna, hogy a mindig csodálatos Meryl Streepet egyszer ebben a kategóriában kell emlegetnünk, úgyhogy most igazán szomorúak vagyunk. Chloe Sevigny a hét másik vesztese, a H&M & Kenzo kollekcióból nem a hozzá leginkább passzoló darabot választotta ki a kollekció bemutatójára.

Meryl Streep, Chloe Sevigny Forrás: AFP

Pasimustra

Benedict Cumberbatch a Doctor Strange premierjén, míg Leonardo DiCaprio a földünk sorsáról szóló saját rendezésű filmje, a Before the Flood vörös szőnyeges eseményén jelent meg öltönyben.

Benedict Cumberbatch, Leonardo DiCaprio Forrás: AFP

A kedvencünk

Szintén a Doctor Strange premierjén láthattuk Rachel McAdams színésznőt, aki minket is elbűvölt ezzel az elegáns estélyi ruhával, ami a játékosságot sem nélkülözte.

Rachel McAdams Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.