Konkoly Ági tökéletes test Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián arról faggatta az ex-szépségkirálynőt, Konkoly Ágit és Pirner Almát, hogyan tudták visszanyerni alakjukat alig pár hónappal a szülés után.

Ági és Alma Berki Krisztiánnal és Polyák Lillával beszélgettek a babavárásról, terhesség alatti diétáról, súlyfeleslegről. A két híresség véleménye nem egyezett meg a témában. Az egykori szépségkirálynő elmesélte, hogy ő nem foglalkozott a terhessége alatt a diétával, megette amit megkívánt és a szülés után sem az volt az első gondolata, hogy azonnal visszanyerje a tökéletes alakját. Most már edz és odafigyel, de számára egyértelműen Zoé fejlődése volt a legfontosabb.

Forrás: Fem3cafe

Alma a terhessége alatt is 7 napból 6-ot diétázott, annyi különbséggel, hogy megemelte a szénhidrátmennyiséget, és miután megszületett kisifa, rögtön visszarázódott a sportos életbe, de hozzátette azt is, hogy ő a 8. hónapig aktívan edzett.

Havas Henrik házasságáról mesélt - 44 éve él feleségévelhttp://www.life.hu/sztarok/20161021-havas-henrik-maganeleterol-meselt-felesegerol-is-elarult-nehany-titkot.htmlHavas Henrik mostanában szinte minden nap szerepel valamelyik bulvársajtó hasábjain. Hol Hajdúnak szól be, hol egyéb kijelentéseivel haragítja magára az embereket. Ezúttal viszont Joshi Bharat műsorában kendőzetlen őszinteséggel mesélt magánéletéről és feleségéről, Havasnéról. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huFordulat a Való Világban! Vv Tivy feladja a játékot?http://www.life.hu/sztarok/20161020-tivy-feladja-a-jatekot-zseri-miatt.htmlTivy nem találja a helyét a villában, mióta lelkitársa, Zseri kiesett a párbajon Mici ellen. Bár a fiatal lány már szerelmet is talált a villa falain kívül, villabéli szerelme szenved hiánya miatt... TV + SztárokOrigoBereczki Zoltán nem akar örökre szingli maradnihttp://www.life.hu/sztarok/20161020-bereczki-zoltan-szeretne-majd-part-talalni-nem-akar-orokre-egyedul-maradni.htmlBereczki Zoltán Szinetár Dórával való válása óta nyilvánosan nem randizik senkivel. Állítása szerint mindennapjait a munkája és kislánya töltik ki. Bár nem tervezi, hogy örökre szingli marad, mégis ugyanannyira élvezi az egyedüllélet mint a párkapcsolatot. TV + Sztárok--Szinetár Dóra ma már nem fél nemet mondanihttp://www.life.hu/sztarok/20161020-szinetar-dora-ma-mar-nem-fel-kimondani-amit-gondol-es-igyekszik-ellazulni.htmlA csinos színésznő hamarosan világkörüli turnéra indul a Shrek musicallel, ám mint mondja annyiszor fogja eljátszani Fiona szerepét, ahányszor a kislánya, Zorka engedi neki. Szinetár Dóra mára megtanult nemet mondani, hiszen számára egyértelműen a család az első. TV + SztárokOrigoZámbó Krisztián elherdálta apja örökségét - 80 millió forintot tapsolt el Jimmy fiahttp://www.life.hu/sztarok/20161019-zambo-krisztian-elherdalta-80-millios-orokseget-alberletben-el.htmlZámbó Krisztián 2013-ban a Frizbiben mesélt arról, hogy édesapja tetemes örökségéből már egy forint sincs- elvették autóját, jelzálog van a házán. TV + Sztárok--Gáspár Evelin irtó szexi oldalát mutatta meg: FOTÓ!http://www.life.hu/sztarok/20161015-gaspar-evelin-ujabb-dogos-foton-mutatta-meg-szepseget.htmlGáspár Evelin elképesztő formában van, mióta megszabadult súlyfeleslegétől. A Győzike show egykori duci tinije mára igazi bombázó lett. Újabb fotója is ezt bizonyítja TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.