Hamarosan megszületik Mick Jagger 8. gyereke - De ő új csajra vágyik

Forrás: MTI/EPA/EFE/Alejandro Ernesto -
szülés család Mick Jagger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mick Jagger 73 éves, de ez őt cseppet sem izgatja: hamarosan megszületik 8. csemetéje, ám lehet, hogy ő itt nem áll meg: máris új nő van a láthatáron. 

Mick Jagger sosem pocsékolta az idejét, és mindig igyekezett kihasználni, hogy a nők rajonganak a rocksztárokért. Ennek is köszönhető, hogy nemsokára megszüleik 8. gyermeke.Mick azonban máris belevetette magát a csajozásba.

Forrás: MTI/EPA/EFE/Alejandro Ernesto

A 73 éves énekes nemrég vásárolt egy 5 millió dolláros házat születendő gyermeke anyjának, Melanie Hamrick-nak New York-ban. Ez azonban még közel sem jelenti, hogy a sztár elköteleződött volna, állítólag elég szabad életet él, és bár együtt van a balerinával, másokkal is találkozgat.

Mostanában egyre gyakrabban látni őt az orosz modellel, a 31 éves Masha Rudenkoval, akivel már 2014 óta elég jóban vannak. Mick Jagger persze nem hanyagolja el születendő gyermekét: állítólag megígérte a baba anyjának, hogy meglátogatja őket, ahogy megszületik a pici, és anyagilag is támogatni fogja, ennek ellenére a randizás nem marad ki az életéből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.