Megszületett Dobó Ági szépségkirálnyő második kisfia

Születés szülés szépségkirálynő család Dobó Ágnes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Ági immáron kétgyerekes családanya, ugyanis hétfő hajnalban világra hozta második kisfiát is. A hírt egy megható fotóval tudatta az édesanya közösségi oldalán.

Az egykori szépségkirálynő néhány napja még azt nyilatkozta, hogy egészen a szülésig aktívan fog dolgozni, a Life.hu kamerái előtt pedig szintén mesélt arról, hogy terhessége csodával határos, hiszen az orvosok eleinte azt mondták neki, hogy a természetes fogantatás egy csodával is felér. Ágiéknál ezek szerint valóban csoda történt. Hétfő hajnalban pedig a kisbaba meg is született.

Baba és mama is nagyon jól vannak. A kisfiú a Nataniel nevet kapta.

Dobó Ági elárulta: újra kisfiút vár!

Dobó Ági boldogsága nem is lehet teljesebb, hiszen a csinos modell és anyuka másodszor is várandós. A 26. heti ultrahang vizsgálaton pedig az is kiderült, kisfiút hord a szíve alatt. Első fia, Benedikt már alig várja, hogy személyesen is találkozzon az öccsével.
Sarka Kata és Hajdú Péter kibékülnek?http://www.life.hu/csalad/20161024-sarka-kata-es-hajdu-kibekulnek-kata-enyhulni-latszik.htmlHajdú Péter és Sarka Kata kapcsolatáról hetente derülnek ki apróbb részletek. Állítólag a pár már a válópert is beadta, de vannak olyanok is, akik azt állítják, az egykor szerelmes házaspár újra nyit egymás felé...Család--Som-Balogh Edina sokszor sír mostanábanhttp://www.life.hu/csalad/20161020-som-balogh-edinat-erzekennye-teszi-a-terhesseg-sokszor-sir-mostanaban.htmlA Barátok közt egykori Kingája második babáját hordja a szíve alatt. Nagyon boldog időszakát éli, hiszen férje, kisfia Noel és a pocaklakó jelentik számára a mindenséget. Család--Két éve házas az örök agglegény, George Clooney: Így kérte meg Amal kezét!http://www.life.hu/csalad/20161020-george-clooney-es-felesege-amal-mar-ket-eve-hazasok.htmlGeorge Clooney, az egykor örök agglegény hírében álló világsztár két éve mondta ki a boldogító igent szerelmének, Amalnak. Bár azóta többször is felröppent a hír, hogy válságban a házasságuk, mindig rácáfoltak, azóta is boldogok. Család--Így köszöntötte 20 éves lányát Madonna: Ritkán látott családi fotó!http://www.life.hu/csalad/20161015-madonna-meghato-fotoval-koszontotte-lanyat-szuletesnapjan.htmlMadona elsőszülött gyermeke, Lourdes a napokban ünnepelte születésnapját. A jeles alkalomból megható fotóval köszöntötte őt világhírű édesanyja. Család--Szulák Andrea az örökbefogadást fontolgatja?http://www.life.hu/csalad/20161006-szulak-andreat-foglalkoztatja-az-orokbefogadas-gondolata-mar-rozinaval-is-beszelt-rola.htmlSzulák Andrea immár egyedülálló anyaként éli életét. Mint mondja, kislányával, Rozinával legendás kapcsolatot ápolnak és igyekszik minden fontos dolgot megtanítani vele, leginkább azt, mik a valódi értékek a világban. A fontos döntésekből sem hagyja ki soha, éppen ezért beszélgetett már vele arról is, mi lenne, ha segítenének egy család nélküli kisgyereken... CsaládOrigoMarsi Anikó fiai törik a magyarthttp://www.life.hu/csalad/20160919-marsi-aniko-ket-fia-tori-a-magyart-sosem-jartak-magyar-iskolaban.htmlAz egész család életére kiható döntést hozott Marsi Anikó, amikor a Tények műsorvezetői pozícióját elvállalta. Eleinte félt, most már viszont úgy gondolja, a lehető legjobb történt velük. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.