Ő most a világ legelhízottabb asszonya

Forrás: http://www.theladbible.com/ -
elhízott világ legkövérebb nője túlsúlyos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg megtalálták a világ legtúlsúlyosabb asszonyát Egyiptomban. Súlya már meghaladta az 1102 fontot, ami 499,8 kilogramot jelent.

Iman Ahmad Abdulati 36 éves, Alexandriában él, és elmondása szerint súlyproblémái miatt 25 éve nem hagyta el otthonát. Semmi mást nem csinált ez idő alatt, mint otthon ült, evett és hízott.
A nő a helyi kórházakban nem kapott segítséget, azóta bízik a változásban, mióta testvére, Chaymaa Ahmad Abdulati kiállt a nyilvánosság elé, és világgá kürtölte, hogy él Iman.

Iman Ahmad Abdulati Forrás: http://www.theladbible.com/

Caymaa elmondta, hogy az édesanyjával vezetik a háztartást, édesapjuk korán elhunyt, amikor ők még kicsik voltak. Rengeteg idejüket elveszi az, hogy Imanról gondokodnak. Etetik, mosdatják, és ameddig bírták, a mellékhelyiségbe is ők segítették ki.

Iman problémái tulajdonképpen már születésekor jelentkeztek: súlya 5 kiló volt. Mozgásfejlődésében is mindig elmaradt kortársaitól a túlsúlya miatt. A helyzet onnantól vált tragikussá, hogy Iman 11 éves kora körül agyvérzést kapott, aminek következtében a végtagjai rettenetesen megduzzadtak. Ennek köszönhetően még annyit sem mozgott, mint előtte, esély sem volt arra, hogy fogyjon, vagy az akkori testsúlyát tartsa. Az orvosok szerint egy folyadékháztartással kapcsolatos probléma okozza a rengeteg súlyfelesleget, a nő teste nagy mennyiségű vizet tart vissza.

Ilyent még nem láttál! Így néz ki az igazi testépítő Barbiehttp://www.life.hu/ez-zsir/20161018-igy-nez-ki-az-igazi-testepito-barbie-az-orosz-julia-vins.htmlNyolcéves korára elérte a 70 kilót! Mégis bomba nő és példakép lett Radics Gigihttp://www.life.hu/ez-zsir/20161024-tulsulyosak-a-diakok-a-nemzeti-egyseges-tanuloi-fittsegi-teszt-eredmenyei-alapjan.htmlBomba formában van a szexi kismama- Így fest a dögös sorozatsztárhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161024-nagyon-jol-nez-ki-terhessege-kozepen-a-tevesztar-billy-faiers.htmlÍgy próbál kondizni Kiszel Tünde: egyszerre vicces és cuki is a naptárdívahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161023-kiszel-tunde-edzoterembol-toltott-fel-videot.htmlNobel-díjas tudós fedezheti fel a hosszú élet titkát! A piros gyümölcsökben lehet a kulcshttp://www.life.hu/ez-zsir/20161020-nobel-dijas-tudos-fedezheti-fel-a-hosszu-elet-titkat.htmlLehull a lepel: ennyi kalória van a rágóbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161022-ennyi-kaloria-van-a-ragoban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.