Olivia Wilde ismét szelfizik szoptatás közben

szoptatás szelfi család Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olivia Wilde nemrég adott életet második gyermekének, és ezúttal is a szoptatás mellett teszi le a voksát Hollywood egyik legszebb színésznője. 

Október 16-án jött világra Olivia Wilde és Jason Sudeikis második gyermeke, Daisy Josephine Sudeikis. A párnak már van egy két éves kisfia is. Olivia az előző szülése után is szoptatott, és akkor is megmutatta magát a legintimebb pillanatokban, kisbabájával, és most is pontosan így tett a gyönyörű világsztár.

Forrás: Instagram/oliviawilde

Olivia ezúttal karjaiban a kislányával, szoptatás közben fotózkodott, hirdetve ezzel az anyaság, a szoptatás hihetetlen erejét. Szülés után két héttel csodaszép a színésznő, az arca teljesen ki van simulva: jól látszik, hogy nagyon boldog anyuka.

A világon és itthon is rengeteg ismert nő állt ki a nyilvános szoptatás mellett, és nagyon sokan mutatták meg magukat közösségi oldalaikon, kisbabájukkal a mellükön. Modellek, színésznők, énekesnők, tévésztárok - itt össze is szedtük, kik azok, akik nem féltek megmutatni magukat!

Kamerák előtt szoptatott a híradós, Nagy Kornéliahttp://www.life.hu/csalad/20161011-nagy-kornelia-echo-tv-hiradosa-kamerak-elott-szoptatta-meg-a-ket-gyermeket.htmlKét gyermek édesanyjaként a nyilvános szoptatás nem kérdés Nagy Kornélia számára, aki szerint akkor és ott kell anyatejet adni a csemetéknek, ahol megéheznek. Az Echo Tv egykori híradósa ezúttal a Babavilág kamerái előtt etette meg a gyermekeit. CsaládOrigoMegszülte, most pedig szoptatja gyermekét a transznemű férfihttp://www.life.hu/csalad/20160903-megszulte-most-pedig-szoptatja-gyermeket-a-transznemu-ferfi-foto-evan-hempel.htmlFelrobbantotta az internetet Evan Hempel fotója és története. 2003-ban kezdte el szedni a hormonkészítményeket azért, hogy végre férfi lehessen, a szülés csodájáról azonban sosem akart lemondani. Család--"Csak a gátlástalan, primitív, közönséges nők szoptatnak nyilvánosan" http://www.life.hu/csalad/20160801-a-szoptatas-hete-alkalmabol-nyilvanosan-szoptato-celebanyaukak.htmlA Szoptatás Világhete alkalmából mi mással is borzolhatnánk a kedélyeket, mint a nyilvános szoptatás témájával. Megbotránkoztató vagy helyénvaló? Magamutogatás vagy gondoskodás? A nyilvános szoptatásról szinte mindenkinek megvan a véleménye, amit a közösségi oldalakon nem átallanak másokkal is megosztani – ki ilyen, ki olyan stílusban. Család--Újabb szoptatós botrány: rászóltak egy bölcsődében szoptató anyukárahttp://www.life.hu/csalad/20160602-egy-budapesti-bolcsodeben-szoltak-ra-egy-szoptato-edesanyara.htmlÁllítólag egy másik anyuka szólt az intézmény gondozónőjének, mert zavarta a látvány. CsaládThinkstockThandie Newton is megmutatta, hogyan szoptatja gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20160718-thandie-newton-szineszno-is-nyilvanosan-szoptat.htmlA színésznő élvezi az anyaság minden percét. CsaládOrigoEgyenruhában szoptató katonanőket fotóztak http://www.life.hu/csalad/20160518-nyilvanos-szoptatas-mellett-kampanyol-tobb-edesanya-fotok-katonasag.htmlA környezet legyen megengedőbb, vagy az anyukák vonuljanak el? Erre a kérdésre kereste a választ a híres fotós, Vanessa Simmons, aki szoptató katonanőket fotózott le. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.