alvás gyerekekkel Nánási Pál család alvás Ördög Nóra gyereknevelés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra blogbejegyzései mindig őszinték, viccesek, és tele vannak harmóniával még akkor is, amikor a családi káoszról ír. A népszerű műsorvezető ezúttal hálószobájuk padlóján elmélkedett arról, hogyan is került mindkét gyermekük a szülői ágyba.

A gyerekes családok örök dilemmájáról írt legutóbbi blogbejegyzésében Ördög Nóra:

gyerekkel alvás vagy külön szobás megoldás?

A gyönyörű műsorvezető elmesélte, hogy náluk nagyon határozott elképzelés volt az alvással- altatással kapcsolatban: mindenki a saját szobájában tér nyugovóra. Ez az elképzelés egészen addig működött is, míg Nóra ki nem találta, hogy a gyerekek most már elég nagyok ahhoz, hogy egy szobába kerüljenek, és így a közös esti meseolvasás, altatás is mekkora buli lesz.

Forrás: Life.hu

"Komolyan mondom, sírnom kell a röhögéstől, ha arra gondolok, hogy mit össze logisztikázunk azóta a szobákkal... Hogy hogyan számoltuk fel Mici rózsaszín bababirodalmát a koedukált szoba reményében, festettük át a falakat drapp-fehér csíkosra, és téptük le a Palkó által tervezett fotótapétát, aminek az volt az egyetlen bűne, hogy túl csajos... Kis híján megszabadultunk egy csodálatos, kényelmes foteltől is, csak azért, mert rózsaszín, és hát az mégsem lehet, hogy Venci rózsaszín bútorok között cseperedik... Egy másik fotelnek lefűrészeltük a lábát, hogy kiférjen az ajtón, és át tudjuk tenni a másik szobába – annak idején az ablakon jött be valahogy... –, csak azért, hogy aztán néhány hónappal később visszatoloncoljuk onnan, ahonnan jött, mert kiderült, hogy mégsem akkora buli még ez a közös altatás, pontosabban túlságosan is az: Venci annyira feléled a ténytől, hogy mindenki ott van egy rakáson, hogy gyakorlatilag lehetetlen ágyba tenni őt" – írja Nóra blogbejegyzésében. A teljes bejegyzést ITT olvashatod el.

Rubint Réka csodát tetthttp://www.life.hu/sztarok/20161025-rubint-reka-facebook-kozossegevel-egyutt-csodat-tett.htmlRubint Réka közösségi oldalán mesélte el, milyen találkozásban volt része a hétvégén. Egy idős hajléktalan bácsival hozta össze a sors, akivel beszédbe elegyedett. A bácsi felfedte Réka előtt legféltettebb titkát, a fitneszlady pedig teljesítette.... TV + Sztárok--Hajdú különórát vesz Havastól?- A Tanár úr felajánlotta segítségét a tévésnekhttp://www.life.hu/sztarok/20161024-havas-es-hajdu-a-nagy-osszecsapas-vasarnap-este-megtortent.htmlVasárnap este a Frizbi című műsorban végre sor került a várva várt összecsapásra: Hajdú és Havas szemtől szemben beszélték meg problémáikat. TV + Sztárok--Rubint Réka csodát tetthttp://www.life.hu/sztarok/20161025-rubint-reka-facebook-kozossegevel-egyutt-csodat-tett.htmlRubint Réka közösségi oldalán mesélte el, milyen találkozásban volt része a hétvégén. Egy idős hajléktalan bácsival hozta össze a sors, akivel beszédbe elegyedett. A bácsi felfedte Réka előtt legféltettebb titkát, a fitneszlady pedig teljesítette.... TV + Sztárok--VV Gina egy óvatlan pillanatban melleket villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20161024-vv-gina-megvillantotta-melleit.htmlVV Gina VV Lóri távozása után, utolsóként költözött a villába. Nem volt könnyű dolga a fiatal lánynak, a beilleszkedése sem ment zökkenőmentesen. A barna villalány elég szende villaéletet él, kínosan ügyel arra, hogy semmit se mutasson meg magából. Ezúttal viszont hibázott. TV + SztárokOrigoVásáry André szerint nem kedvelte őt a zsűrihttp://www.life.hu/sztarok/20161024-vasary-andre-esett-ki-a-sztarban-sztar-cimu-musorbol-beszolt-a-zsuritagoknak.htmlA Life.hu riportere a vasárnapi Sztárban sztár kiesőjével, Vásáry Andréval készített interjút. A komolyzenében jártas énekes elmondta, hogy kicsit szomorú a kiesés miatt, és azt is hozzátette, hogy szerinte őt a zsűri nem kedvelte sosem. Majka beszólását pedig nem tudta mire vélni... TV + SztárokOrigoBereczki Zoltán nem akar örökre szingli maradnihttp://www.life.hu/sztarok/20161020-bereczki-zoltan-szeretne-majd-part-talalni-nem-akar-orokre-egyedul-maradni.htmlBereczki Zoltán Szinetár Dórával való válása óta nyilvánosan nem randizik senkivel. Állítása szerint mindennapjait a munkája és kislánya töltik ki. Bár nem tervezi, hogy örökre szingli marad, mégis ugyanannyira élvezi az egyedüllélet mint a párkapcsolatot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.