Sminkeld magad zombira – Videó!

smink zombi Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várady Polett újabb halloweensminkkel készült nektek! Ezúttal zombivá válhattok a segítségével. Mutatjuk is, hogyan!

Szeretnéd megtalálni a hozzád legjobban passzoló színeket? Jelentkezz az info@life.hu e-mail-címen, és Várady Polett sminkes elkészít neked egy mesés make-upot!
Akik sokkot kaptak a ruha láttán! Az online rendelés legdurvább buktatói http://www.life.hu/trend/20161024-az-internetrol-rendeltek-ruhat-de-nagyon-megbantak.htmlRengeteget hallottunk már arról, hogy egyes online boltok olyan termékeket küldenek ki a megrendelőknek, amelyeknek enyhén szólva közük sincs az oldalon meghirdetett ruhákhoz. Mégis, még mindig sokan beleesnek a csapdába, így ideje tisztázni, hogy mikor kell gyanakodni és inkább lemondani a rendelésről. Gerhát-Molnár Irina e-shop-szakértőt, hazánk egyik legnagyobb online webáruházának ügyvezető igazgatóját kérdeztük erről. Trend--Elképesztő! Múmiás manikűr halloweenre, amit te is meg tudsz csinálnihttp://www.life.hu/trend/20161024-mumias-manikur-hallowwenra-amit-te-is-meg-tudsz-csinalni.htmlOktóberre egy vicces, múmiás manikűrrel készültem, ami egy halloweenpartira tökéletes kiegészítője lehet a megjelenésünknek. Próbáld ki! Trend--Mi a közös Palvin Barbiban és Ferenc pápában? Instagram-sztárok, akikért megőrülnek a magyarok!http://www.life.hu/trend/20161020-magyar-instagram-korkep-a-modellek-es-a-divatbloggerek-vezetnek.htmlNaponta 80 millió poszt, 3,5 milliárd like, regisztrált a pápa, és megjelentek az egy nap alatt eltűnő tartalmak – sűrű év áll az Instagram mögött. A második alkalommal elkészített Magyar Instagram Körképből kiderül, hogy többet kukkolunk, ezzel szemben kevesebbet adunk magunkból, és leginkább modell- és bloggerlányokat követünk. Az Instán kívül aktívan használt közösségi platformok győztese a Snapchat. Trend--Melyik hollywoodi sztárnak van a legdögösebb lába? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20161018-melyiki-sztarnak-van-a-legdogosebb-laba-szavazz.htmlHollywoodban mindenki a hosszú fiatalságra, a fittségre, a szépségre törekszik. Nem véletlen, hogy a sportos, nőies sztárok elképesztően formás lábaikat olyan sokszor megvillantják a vörös szőnyegen! Neked ki a kedvenced? TrendOrigoHalloweenra fel! Így készül a tündérsminkhttp://www.life.hu/trend/20161013-halloweeni-tunder-smink-varady-polettol.htmlHa egy igazán kreatív és jól kivitelezett sminket szeretnél halloweenra, lesd el Várady Polett sminktrükkjeit! TrendOrigoVasfűzők, radioaktív arckrémek, arzénruhák – 15 halálos divathóborthttp://www.life.hu/trend/20161007-15-halalos-divathobort-az-emberiseg-tortenelmebol.htmlAz emberiséget mindig is meghatározta a divat, és akár elismerjük, akár nem, mindannyiunk életére hatással van. Ha visszanézzük gyerekkori fényképeinket, valamennyien megmosolyogjuk akkori öltözetünket és kinézetünket, hiszen minden kor mást tartott divatosnak. A legtöbb divathóbort valóban csupán megmosolyogni való, de akad példa arra is, hogy egy-egy felkapott divatirányzat akár halálos következményekkel is járhat. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.