Korábban felröppentek olyan pletykák, hogy Fergie és András herceg újra összejönnek. Most azonban az assszony nyíltan elmondta, mi a helyzet valójában. 

Fergie a napokban az ausztrál Kyle and Jackie O rádiós műsorában mesélt az András herceggel való kapcsolatáról. Az egykori házaspár esete elég egyedi: 20 évvel a válásuk után is együtt laknak, és még mindig nagyon jó barátok. Az interjúban az 57 éves yorki hercegnő elárulta, ő és András herceg sosem hagyták el egymást úgy igazán, és bár elváltak, de azért még együtt vannak.

Forrás: AFP/Ian Nicholson

Fergie 1992-ben, 6 év házasság után hagyta el a herceget, és 4 évvel később váltak el, ennek ellenére mindig jóban voltak. Míg Károly herceg újraházasodott, testvére, András ezt sosem tette meg. Fergie sem ment férjhez, egy ideig azonban Manuel Fernandezzel volt együtt. A szakításuk azonban megviselte a nőt, aki az utóbbi időben a királyi családdal ismét jó viszonyban van. 

Jó ideig ugyanis Fergie volt a család fekete báránya, ám úgy tűnik, azóta mindenki megbékélt: ő lehiggadt, és Erzsébet királynő is beletörődött a dologba.